View Single Post
Staro 21.05.2012., 12:18   #515
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor feedmatekill Pregled postova
hvala lolofuxy.
ipak naginjem i5 2500k, koliko sam vidio bolji oc potencijal a s obzirom da ne radim s videom i5 je skoro jednak performansama i7 a razlika je nemalih 1000kn.
ako je SPIRE THERMAX II neka generalna preporuka coolera kupit ću njega.
ovo Fractalovo kućište izgleda finjak ali preko 800kn za kutiju koja ne recitira vremensku prognozu mi je previše, investiram u posao nisam dobio na lotu
ssd je isto rješen onda, za ram vjerujem da je načelno svejedno što kupim...
ako je preporuka ići na z68 i SB vjerovat ću vam, rado bih 5 dana čitao recenzije ali nema se više vremena kao nekada....krajem tjedna idem u kupovinu pa ako se još netko javi biti ću zahvalan.
Onda uzmi i5 2500K, kao što si sam naveo imaš još hardova 8 TB + ovaj novi od 1TB + SSD , znači bit će zujanja, treba ti kvalitetno kućište jer ne kupuješ svaki mjesec novo, a uostalom sav posao možeš raditi u totalnoj tišini zbog antivibrirajućih gumica u svakom slotu za hdd, + cijelo kućište je obloženo sa spužvom pa smanjuje sveukupnu glasnoću pc-a i još hrpu hrpu toga.

Što se tiče monitora ne idi na manje od 24" ako se baviš fotografijom. I ako već uzimaš jeftiniji i5 2500K uzmi i GT 440 jer će se puno bolje nositi sa programima koje ćeš koristiti za obradu fotografija nego HD 3000.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 21.05.2012. u 12:38.
lolofuxy je offline   Reply With Quote