Citiraj:
Autor W.Digital
Isto kao što ti možeš prodavat svoj generički odgovor: 'android ti ima više aplikacija'.
|
nije genericki i objasnio sam zasto
veci izbor = vece sanse da ces naci kvalitetnije alternative programa koji ti trebaju
nisi zapeo sa jednim office programom, browserom, IM klijentom, mail klijentom, navigacijom, itd.
Citiraj:
Autor W.Digital
Kad se god netko dvoumi između dva mobitela od kojih je jedan android odma stiže isti odgovor 'android ima više aplikacija'. :facepalm:
|
ugl se ljudi dvoume izmedu iphonea i androida ili windowsa i androida
i odgovor u tim slucajevima nikad nije "android ima vise aplikacija pa izaberi njega" jer iOS ionako ima vise aplikacija a windows ih ima dovoljno nego se argumenti svedu na druge stvari koji nemaju veze s tim..
Citiraj:
Autor W.Digital
Daj malo gledaj mobitele u globalu, ako nisi imao N9 onda si pročitaj koju recenziju i tako...
|
vjerujem ja da je hardver kvalitetan..
btw procitao sam ja dosta recenzija, npr gsmarena review:
Citiraj:
Main disadvantages
No Flash support in browser
Limited set of apps
No office document editing
|
Citiraj:
If anyone is let down, it's the Nokia N9 itself. The platform is as good as doomed. Forsaken by its own creator. With Nokia giving up on MeeGo and a price tag that confines the N9 to a premium niche, it will be next to impossible for the OS to grow a substantial user base. Without users, developers won’t be too interested in MeeGo either. And the limited number of apps is the platform's biggest weakness.
|
Engadget review:
Citiraj:
CONS
It's dead, Jim
Weak ecosystem
|
Citiraj:
Should you buy this device? It's difficult to recommend a platform with no future, but the N9 is everything Nokia's long time fans have been waiting for, and you could have it today. MeeGo is dead -- long live MeeGo.
|
Citiraj:
Autor W.Digital
I da je android bez bugova i stabilan onda sigurno ne bi bilo toliko romova za njega.
|
ROMovi su tu zasto je rijec o open platformi (kao sto ti je vec i receno). naglasak je pruziti nesto novo i drugacije (u vidu sucelja, funkcija, nacina rada, itd), a ne samo ispravljati bugove.
Citiraj:
Autor zulije
što se tiče one stranice s aplikacijama, čini mi se da je to uvrh glave aplikacija kolko ti treba... točnije, kolko bi meni trebalo... iskreno, 5 različitih aplikacija za vremensku prognozu mi ni ne treba
|
kao sto rekoh, ne treba ti 5 aplikacija za vremensku prognozu, no mozda ti se od tih 5 nijedna ne svidi pa pozelis neku drugu
mozda ti firefox i opera kao jedina alternativa stock browseru ne odgovaraju
mozda bi htio neki posten program za editiranje dokumenata
itd
no kako hoces
ocito si zapeo za N9 cisto zbog izgleda mobitela i zelis da ti netko potvrdi da je to dobar izbor..