View Single Post
Staro 20.05.2012., 21:58   #1481
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor zulije Pregled postova
toga sam svjestan i ja da MeeGo nema istu podršku kao Android, ali da li nužno znači da je to lošije... jer MeeGo je definitivno odličan OS, koliko sam čitao po recenzijama, ljudi su jako zadovoljni s N9, unatoč ''umiranju'' OS-a
pa posto je bit smarphonea, tj ono po cem se razlikuje od dumbphonea, aplikacije, onda da, znaci da je n9 losija od S2

i argument "Ne treba svakome par tisuća totalno beskorisnih aplikacija na mobitelu i isto toliko romova." je bezvrijedan

ako ti odredjena aplikacija ne radi ili ti se ne svidja, bar si siguran da imas kvalitetne alternative medju tih par tisuca aplikacija (ovako sa meegom imas 1-2 aplikacije i onda ako imaju neke bugove zbog kojih ne rade kako treba, moras se molit bogu da se to rijesi u nekom razumnom roku)..

uostalom, mozda i je situacija trenutno ok sto se tice aplikacija (ako mozes ovo na http://n9-apps.com/ nazvati "ok" posto je iznimka ako neka aplikacija ima vise od 5 glasova i komentara - smjesno za mobitel koji je vani vec 9mj), no zapitaj se kakvo ce stanje biti za godinu-dvije kad n9 ne bude vise popularan mob..

ugl, ako se "bojis nestabilnog" androida, uzmi u obzir neki windows phone

Citiraj:
Autor W.Digital Pregled postova
Ja bi izabrao N9, baš zato što ima MeeGo, a ne nestabilan android, odlično je napravljen i jednostavno je drugačiji.
ovo mos prodavat nekim njubarama na usenetu ili forum.hr, a ne ovdje gdje su ljudi malo tehnicki potkovaniji i ne puse ovakve floskule.
Ordem je offline