Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 20.05.2012., 14:39   #1889
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Interpol Pregled postova
Opet Error 37, wtf.

I sad se logiram, nema lika! Malo sam se smirio kad sam nakon switch hero vidio da je još tu, ali ga svejedno ne mogu odabrat. Imam samo level 0 unknown. Evo kako će Torchlight nać svoje fanove
Sve to dolazi sa igrom koja je cijela zamišljena i napravljena oko server-klijent (MMO) modela. Svi već znamo zašto su išli na takav model (DRM i AH), ali igra ima par dobrih pluseva, iako u globalu ne pucam od sreće njime:
  • Nema brige sa lokalno saveanim likova ako ih snađe neka nedaća
  • Instancirani loot - u Diablu 2, dok god je droppao bolji item ili rune, svi su trčali na njega, pa tko prvi - njegov. Ovako svatko dobi svoj loot bez straha da će mu neko pred nosom drpiti class weapon. Oni pametniji igraju coop sa frendom te razmijenjuju gear kako bi se najbolje opremali, a i crafting je puno brži
  • Auction house - da se naći jako dobrih itema jeftino, ionako gold pada na sve strane. Tko ga ne želi koristiti, ne mora ga, nije obavezan niti intruzivan u core gameplay

Ono što me masno razočaralo je relativna kratkoća actova, od acta 1 nadalje svaki sljedeći je kraći, do sramotno kratkog 4. acta, koji se projuri ekspresno.
Randomizacija levela im isto nije najsjajnija, glavni putevi i dosta dungeoni je uvijek isto (aka Titan Quest), a razlike se svode na poneke "random" evente i dungeone na predefiniranim mjestima na mapi. Randomizacija je daleko od prethodnika, ali nismo niti mogli očekivati ju sa detaljima okoline i lokacija da bude igra sa random mapom, što se već vidjelo iz bete.
Resetiranje mape mi isto nema smisla kad je ionako uvijek ista

Combat je zabavan zasad, ćemo vidjeti dok dođem na level cap (zasad sam "tek" level 40 WD na nightmareu coop, zbog obaveza na faksu)
Preorderao sa frendom već Torchlight 2, nikad dosta ARPG-a
Jedinica mi se dopala, iako nije imala neki replay value zbog nedostatka multiplayera, a i bila je kriminalno laka. Dvojka bi mogla biti pun pogodak.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote