Meni se sve vise cini da je ono kaj su ljudi iz vica govorili kad je najavnjen auction house koji će blizz vodit i uzimat postotak da budu u blizzu pravili iteme i stavljali na tržnice samo za real money - istina, pa bog te nema, s trenutnim setom opreme cca 3000 dps, 30% damage reduction, 18000 hp svaki drugi elite mob na hellu me zgazi ko govno...
Ajde idemo mi onom metodom kojom bi kakti trebalo to rješit - farmanjem levela prije, krac nisam dobio jedan pošteni plavi item do diabla a rare da i ne spominjem...
Totalna pušiona, mislim ovo fakat nema smisla, ili ja fakat neznam igrat što bi nakon 15g igranja diabla bilo malo čudno sa lvl 50 warriorom u d1 i 3 90+ lika u dII odrađena ili tu neko nešto nije dobro napravio u dIII il nas jednostavno hebu u mozak il pak oće pare izmust četvrtog nema, mislim dropovi koje dobivam su NIKAKVI nula NIŠTA, ok može se kupit nešto bolje na autionu al opet za top iteme bi morao šparat cjeli normal i nithtmare ne potrošit ni novčića da kupiš set koji nešt valja za ZAVRŠIT nightmare, a na helu opet gazimestan...