View Single Post
Staro 20.05.2012., 07:57   #5344
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma meni je bilo gust gledat obranu chelsea jucer, sta god ljudi opcenito komentirali da je to los nogomet, IMHO treba i to znati. i imati drogbu bika koji trci manje-vise 120 minuta, igra i u obrani i u napadu, zabije gol, skrivi (ne)realizirani penal, i zabije odlucujuci penal ko' od sale mrcini neueru..... neprocjenjivo, sam drogba je jucer odradio 40% od ukupnih 100% chelsea, covjek je car.

ali, bayern je zapucao previse, mogu oni igrati (opet) ljepsi nogomet, ali realno zar ste stvarno mislili da ce finale lige prvaka bili nogometni spektakl? zaista?
tocno onakva tekma kakvu sam osobno ocekivao, ljepsi i konkretniji bayern protiv obrambenog chelsea koji ciljaju prema kontrama ili duzim napadima. i mogao je bayern pobjediti, mozda i trebao ako cemo gledati ko je vise pucao, ali ne pobjeduje statistika - pobjeduje rezultat. stoga svaka cast chelsea, svaka cast i di matteu na taktici koja je uz malo srece se pokazala jako ucinkovitom, ja sam i generalno zadovoljan odgledanim jucer. jest da je ola mogao i utrpati onu loptu i ne ubacivati, jest da je zapucao jedan penal i da bi bilo ljepse da covjek odlazi sa osmjehom na licu, ali boze moj, samo jedan je pobjednik. FC CHELSEA!!!!!!!

Burko je offline