wizard lvl 51 do hell-a se doslo
monk lvl 35 nightmare u toku
moglo bi se sad krenit i s varvarom
igran single player
drop dosad-bezveze itemi da se mora mucit coek (unatoc tome nightmare mi je bio lagan jer imam solidan micro, dosadan sam ko blink stalker

)
golda nekih 750k pokupljeno ukupno
normal predjen za cca 19h istrazen svaki kutak i pracena prica - nisam samo protrcao kroz igru
najopasnije u igri su kombinacije neprijatelja s mortarom, castanjem zidova i privlacenjem u hrpu neprijatelja
4 playera i puno akcije s svim na high je ipak malo previse za phenom x4@3.0 i 5850
single player ide glatko s 140fps-a
4 igraca sve na high ide 80 s padom do 20 za zescu akciju sto izgleda lose- pa onda slijedi gasenje aa i detalja da bi se dobilo lijepo igranje
sto jos reci, nist pametno, igrica je dobra, zanimljiva, normal je presmjesan, onda nightmare malo lupi samar pa se osvjestis i igras dalje kako spada, a prava zabava dolazi na najtezoj razini u multiplayeru (nazalost jos nisam tamo)
los dojam - pa standardno valjda, svatko s istim levelom ima istog lika, jedina razlika je u itemima, tko nema dobar drop moze se frigat, ali ono sta nit me smeta previse nit sam zadovoljan zbog toga jer su i drugi u istoj situaciji:-p
(i ako netko slucajno kaze ali imas skillove drugacije moze pricekati pola minute da se promjeni u isto)
erybody gonna hate long useless post...