Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.05.2012., 14:56   #1863
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
wizard lvl 51 do hell-a se doslo
monk lvl 35 nightmare u toku
moglo bi se sad krenit i s varvarom
igran single player
drop dosad-bezveze itemi da se mora mucit coek (unatoc tome nightmare mi je bio lagan jer imam solidan micro, dosadan sam ko blink stalker)
golda nekih 750k pokupljeno ukupno
normal predjen za cca 19h istrazen svaki kutak i pracena prica - nisam samo protrcao kroz igru

najopasnije u igri su kombinacije neprijatelja s mortarom, castanjem zidova i privlacenjem u hrpu neprijatelja

4 playera i puno akcije s svim na high je ipak malo previse za phenom x4@3.0 i 5850
single player ide glatko s 140fps-a
4 igraca sve na high ide 80 s padom do 20 za zescu akciju sto izgleda lose- pa onda slijedi gasenje aa i detalja da bi se dobilo lijepo igranje

sto jos reci, nist pametno, igrica je dobra, zanimljiva, normal je presmjesan, onda nightmare malo lupi samar pa se osvjestis i igras dalje kako spada, a prava zabava dolazi na najtezoj razini u multiplayeru (nazalost jos nisam tamo)

los dojam - pa standardno valjda, svatko s istim levelom ima istog lika, jedina razlika je u itemima, tko nema dobar drop moze se frigat, ali ono sta nit me smeta previse nit sam zadovoljan zbog toga jer su i drugi u istoj situaciji:-p
(i ako netko slucajno kaze ali imas skillove drugacije moze pricekati pola minute da se promjeni u isto)

erybody gonna hate long useless post...
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote