Citiraj:
Autor Vejita
Vidim da u 0.7.4 ce biti novih modova.
|
Krivo vidis

Ako cemo gledati po dosadasnjim update-ovima i WGovoj pouzdanosti racunaj na nove modove u 0.7.6.
Nego
Igra me jedino zivcira zbog debilatora koji je igraju (a takvih je sve vise i vise),
razumijem da na low tier (do tier 6) partijama ima sveg i svaceg ali na bitkama tier 9 i 10 da moze biti toliko idiota pa to je strasno.
Na mapi Mountain Pass na onom brdascu kod baze 1 popnu se 2 artiljerije i 8 tier 9, 10 tenkova. Sto je najbolje svi ni ne stanu gore pa se kreteni svadaju kome je mjesto gore i nitko nece da popusti. (zaboravio sam opaliti ss)
Sta bi dao da sam bio arti u protivnickom timu.
Sad su svi poceli i u Siegfried Line kampirati ispred grada s pogledom na dolinu. I naravno dovoljna su 3 protivnicka tenka da izvire iz grada i tamburaj po guzicama debila.
Sto je najgore to je samo vrh ledene sante.

E sad po meni ti isti debilatori sa tier 10 tenkovima su prem. igraci od pocetka (mislim na one koji su iskesirali odmah za godinu dana ili 6 mjeseci za prem. acc + koji tier 8 prem. tenk) jer ako su grindali do tiera 9, 10 sa stand. ili djelomicno sa stand. acc. da neznam koliko si glup morao bi pohvatati nekakve osnove i nauciti gdje su barem zakloni na mapama.
Vise nemogu ni igrati duze od sat vremena iako imam volje i vremena.
Jbt morat cu jos na lijecenje zbog igre.