Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.05.2012., 01:28   #1849
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Baš sam razmišljao kako vi melee charovi ubijete Beliala kad je on van platforme na kojoj se borba odvija?
(po onim rukama/krakovima kad opali?)
Rokaš po svemu, bilo bi malo glupo da ga nemreš udarit dok ne spusti ruke dolje, a npr 7 sided strike /777 ubuduće/ ga hiti drito na njega. Uglavnom, veličina Beliala mi je nešto najbolje dosad u igri i jedini je boss na kojem sam (zasad) poginuo. Drugi mi je butcher, s njim sam se zapravo još najviše mučio dok sam trčao okolo da ne postanem šišćevap

Citiraj:
Meni je trebalo oko 22 sata, a isto sam se u svaki kutak zavukao. Puno prekratko, no ne sumnjam da neće biti neka ekspanzija...
Kad gledaš da sam zadnji cod prešao za 5h na najvećoj težini, ovo je odlično jer rijetko tko kupi igru da samo igra normal. Normal je šit

Citiraj:
Ja nisam prestajao trčati, pola healtha mi uzme sa svakim hitom (DH mi ima oko 1700 healtha).
Samo sam mu ostavljao trapove i bježao, čim se malo odaljim okret i elemental arrow.
Hmmm, vidiš, monk fino ima bar 15% dodge, armora kolko oš (damage reduction na diablu je bio cca 50%), a DPS mi je trenutno sitno ispod 400, s tim da nisam još skombinirao gemove i imam opremu s normala
HP duplo neg ti.

Citiraj:
Generalno nemam nešto previše protiv (malog) cooldowna na potionima, ali je ovdje stvarno predugačak. Potioni su postali beskorisni.
Da su smanjili CD mislim da bi ovaj sistem bio odličan. Bojao sam se da će na nightmareu padati puno manje health orbova, ali to nije slučaj pa se nekako da izdržat.
Fora je što monk ima skill za heal i to me izvlači na nightmareu od ovih racija (plavih monster packova). Sjećam se hella u D2 i kako sam na nekim bossovima, tipa Nihlathak, potione potrošio u prvoj minuti fajta valjda, pa ti onda opet craftaj reju potione

Citiraj:
I ja sam odigrao nešto malo nightmarea, poginuo 10 puta od onih scavengera koji jure zamnom (champion scavenger). NE mogu im pobječ a Templara sam ostavio u kampu (htio sam ići sam)
Toliko puta sam sve skupa poginuo na cijelom normalu.
Templar me isto tako izvukao mnogo puta iz sranja, sve skillove sam odabrao one "lijeve", heal, stun i to, mogu reć da nisam niti jednom pomislio promijeniti ga za nekog drugog

I da, na većim težinama, ako baš naletiš na champ pack, dobro dođe da imaš počišćene levele temeljito da možeš bežat i udarat iz daljine.

Citiraj:
Inače svi ostali padaju kao od šale, radim ogroman damage grupama i iz daljine, elemental arrow prolazi kroz neprijatelje i dijeli ne-mali damage.
Baš me zanima kako će biti balansiran PvP
De5tr0yer je offline   Reply With Quote