Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ja igram s monkom, ubili su me "tek" kad sam svojeglavo uletio u fajt na gorećem otoku. Uglavnom, pri kraju ACT1.
Dosta je teško s njim igrat na početku u odnosu na barbariana, ali kasnije postane puno bolji. Samo mu dižeš dex što više i gledaj da što brže napada jer onda brže radi treći udarac koji je najjači, dakle neke bodeže probaj pribaviti.
Volio bih neki divlji bodež pribaviti i neki kul štit, štitovi još najviše armora imaju od svega...
I da, teško ga je balansirat da ima dobar magic find i veliki dex...
imam 34%MF i 200dex nakon act2 i još uvijek mi se čini da sam slab. Sva sreća pa ima onu magiju wave of light. Kad to otključaš sve postaje lakše
Inače, skužio sam da sve magije jačaju kako dobivaš level, pa je to healanje sa nekih 200HP došlo na 800 trenutno. Kul stvar.
|
You're doing it wrong
Ako imaš sa kim igrati, obavezno igraj u coopu sa nekim tko je caster klasa dok igraš kao melee (Ja igram kao WD, a frend kao Barb). Efektivno dobivate dupli drop rate dobrih itema, te nikad nemaš problem sa
šrot gearom. Ako nešto padne za castera, daš frendu to, ali i on daje tebi iteme za monka.
Na ovu foru sam se prilično brzo dosta dobro gearao, budući da meni je jako rijetko padala roba za moju klasu, kao i frendu za njegovu
(slika).
Prednost je i ako svatko od vas se koncentrira na jednog craftera dok ga ne izmaxa (tipa: caster na jewelcraftera, melee na blacksmitha, jedan drugom može puno brže craftati bolje iteme, samo razmjenjujete matse potrebne za craftanje).
I da, ako ste u nedoumici da li bi bolji bio item sa (malih 3-6 damagea) i socketom ili item od 40+ stata, item sa damageom UVIJEK daje dosta veći DPS na kraju, još ako ima socket da se znatno podići damage sa recimo flawless rubyjom