Mislim da je jedini način da ga zbrikaš da zezneš recovery i system particiju u isto vrijeme. Jedno pitanje, zna netko mogu li koristit ove custom kernele (recimo Genokolar) na orginal ROM-u? Znate možda neki koji dobro iskorištava bateriju?
EDIT:
Zanimljiva aplikacija za one koji imaju problema sa baterijom i zanimljiva rasprava o aplikacijama koje troše bateriju/bude pretjerano dok je mobitel prvenstveno u sleepu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809. Šema je da priključite punjač, pričekate da vam mobitel prepozna da se baterija puni, isključite punjač, stavite mobitel na stand by na tipa 3-4h. Nakon toga dumpate logfile i prečešljate koja aplikacija/neki tweak u kernelu ili slično radi wakelock, odnosno nepotrebno budi mobitel iz sleepa.
Naravno može poslužit i za praćenje ponašanja dok se mobitel koristi. Ja sam sa ovom aplikacijom otkrio što mi nenormalno sisa bateriju dok surfam na 3G-u - Facebook for Android. 10 min - 14 nenormalnih %, s tim da aplikaciju nisam koristio, ugašen je bio sync i automatsko osvježavanje, a surfao sam za to vrijeme preko Dolphina. Recimo da se često spominje jedan GO Launcher u smislu "nenormalnih" potrošača...