Citiraj:
Autor hmmm
zna li netko nacin kako na Samsung Galaxy Mini-u namjestiti da se mobitel moze otkljucati bez da se stisce power tipka. dakle da se nekako aktivira ekran samo lupkanjem po ekranu ili bilo kojom drugom tipkom. imam ga 10 dana i vec se power tipka utisnula u njega, slabo reagira a ponekad se i zaglavi pa mi isključi mobitel umjesto da otključam tipkovnicu...thanks
|
To i mene zanima. A drugi problem je sto sam instalirao Viber na Samsunga i na moj iPhone. Kad zovem sa Samsunga na iPhone normalno zvoni, a kad je obratno, cim Samsung ode u sleep (otprilike nakon 20 min od sleepa) vise ne zvoni jer se kao u sleepu iskljuci WIFI. I u "naprednim" postavkama sam ukljucio wifi policy na never i nista. Probao i Viber, Tango, WhatsApp poruke. Stavio najnoviji update, factory reset, probao makar 20 onih wifi fixera i slicnih programa sa marketa i dalje ne radi. Kupljen je zato da mi smanji troskove sa voip aplikacijama, ali mislim da ce ici u prodaju ako se ne rijesi taj problem. Probao sam isto zvati na Sony Ericsson live with walkman i tamo radi normalno, a ima jos slabiji software 2.3.4. Probajte vi isto koji imate Galaxy mini da li vam Viber zvoni nakon jedno 20 min cim ode u sleep