Citiraj:
Autor Audi45
U pravilu binoculas se koriste samo na TD (najbolja kombincaija za TD je camo net i binoculas plus sto ih mozes prenositi sa TDa na TD)
|
Dvogled je dobar na bilo kojem tenku koji ima velik default view range (npr. Patton, Pershing...). Ista stvar i za camo mrežu, stavlja se na TD, scout-ove, a ju volim stavit i na sniper-e.
Citiraj:
Autor Audi45
|
Nije to ništa. Ja ubio rekordnih 10 tenkova i onda izgubio partiju kad sam ostao sam protiv ostatka. Moj tim niti jedan kill nije napravio. A više puta sam uzimao 6-9 killeva i opet na kraju popušio.
Citiraj:
Autor 1v@n
Po kojoj logici se tenkovi različitih tiera stavljaju u istu borbu?
Par dana je bilo ok i držao sam se u sredini poretka s tenkovima +-1 tier, ali sad sam već na dnu kao kanta za napucavanje i igram protiv 4 tiera jačih tenkova. Na koji god se tenk postavim, gubim. Nijedan pogodak mi ne prolazi, a redovno me unište jednim pogotkom, osim kad imam sreće pa mi skine samo 90% healtha.
U zadnjoj koju sam odigrao, T1 (Tier 1) je u istoj borbi kao i KV-1. Smiješno
|
Tier 1 tenk ne može upasti sa KV-1, najviši tier s kojim se može boriti je tier 2.
Svaki tenk ima različit matchmaker. Imaš tablicu
ovdje. Ona ne vrijedi jedino ako igraš s nekim u platoon-u, u tom slučaju svi tenkovi iz platoona imaju najteži mogući MM.
Npr., ako su u istom timu T-50-2 (tier 5 scout), M4 Sherman (tier 5 medium), i M3 Lee (tier 4 medium), onda će sva tri tenka imat MM ovog T-50-2. Što nije dobra vijest za M3 Lee, jer on nema što tražiti u Tier 10 igrama.