Samo da se malo pohvalim

Stavio sam jučer nakon dugo premišljanja bi-ne bi, ICS na mog Evo 3d-a (nisam htio do sada jer mi se nije petljalo sa gubljenjem garancije zbog unlocka preko htc dev-a, ali eto pošto postoji i drugi način, funkcionalan, reko zašto ne...).
Rom je zadnji
virtuous shooter.
Nakon installa imao sam poznati problem sa call droppanjem, što je riješeno flashanjem novog radia, jer kako rekoh problem je poznat, pa je napravljen naknadni fix za one kojima se događa, a sve ostalo RADI BESPRIJEKORNO, čak i 3d camera, 3d filmovi, 3g data, itd.
Mob je naočigled brži u radu, kao što je i očekivano (istu priču sam proživio već sa SGS2), a u benchevima također očekivano veći/bolji rezultati, bez ikakvog oc-a, znači stock gb vs virtuous ics (koji je 90% leakani stock ics, sa stock kernelom), a da ne pričam o tome koliko je ics bolji za korištenje u odnosu na gb.
Najbolji score u zadnjem quadrantu na gb-u je 1450, a na ics-u je 2750 bodova, a u antutu-u je 4790 bodova na gb-u, na ics-u je 5406 bodova. Sve mjereno na istim verzijama bencha i na stocku. No benchevi su mi manje važni koliko vidno poboljšanje i ubrzanje mobitela u normalnom radu

Postoje još i non-sense ics romovi, koji su još brži (pogotovo sa custom kernelima), ali imat htc-a bez sense-a je po meni prilično glupo i to neću stavljati.