View Single Post
Staro 16.05.2012., 09:59   #3083
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Breaking Bad (AMC) je otkazan? pa nisam vidio tu vijest, pa 5. sezona se počela snimat, kako sad to??
Nema pojma, nisam provjeravao, samo sam C/P napravio Iako lako moguće da misle da nema više poslje ove već snimljene/koja se snima sezone. Nešto je bilo da je zadnje sezona podijeljena u dvije i da će završit tako. Neznam točno, nepratim

EDIT:

Citiraj:
Autor Wikipedia
Season five (2012–2013)

On August 14, 2011, AMC announced that Breaking Bad was renewed for a fifth and final season consisting of 16 episodes.[4] Bryan Cranston has said that the season will be split into two parts but AMC has not released a statement regarding this.[5] Filming for the fifth season began on March 25, 2012. Bryan Cranston and Rian Johnson plan to direct some episodes.[44] The season will premiere in July 2012,[45] with the second half debuting in 2013.[5]
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
poz. kakav je kraj Eureka-e, i Alcatraza? da znam dali gledat ili ne jer mrzim kad cviknu bez ikakvog kraja. ili u ovima bas i nije bitno jer je svaka za sebe?
Eureka ima kraj normalni čini mi se, Alcatraz nema jer je otkazan maltene nakon prvih par epizoda prikazivanja.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 16.05.2012. u 10:04.
Pupo je offline   Reply With Quote