Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 16.05.2012., 08:25   #1685
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Evo malo mojih dogodovstina iz Sanctuaryja...
Sto se tice spajanja nisam imao apsolutno nikakvih problema.Doso kuc i poceo igrat u 15:40 ulogirao se iz 2 pokusaja ni 10 sec.I igrao al doslovno besprekidno do 23:00

Onda sam skuzio da me malo okice pocinju izdavat i da nemrem vise uzivat u artu hehe.
Imao sam 1 sam lagspike od jedno par sec ali to dok sam isao na drugi lvl spilje neke tak da sam se jedino cudio zast mi barb nece leapat(to ja tak da se brze krecem ko hulk skacem po terenu).

Da poceo sam s varvarinom zenskom sad je lvl 14.
Posto je normal furam sto vise dps i aoe.
Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculato...n#bcYXV!b!aaaa
Al glupo mi uopce u trojci govorit build kad ga mogu promjenit u minuti doslovno.Tako da ovo iznad mi je za cistit mase a za bosove na leftklick stavim frenzy.

Kidam sve pred sobom (stun,aoe, pa jos aoe-a)
A vidim neki su i vidjeli death screen
Najblize sto sam doso smrti je bilo jedno 2 put kad sam doso na 1/4 hp i to kad sam isao mano a mano(iako igram s zenskom) s bossovima(the barb way) a i onda sam onako kežual pritisnuo pot hotkey.
Jedino jednom nekim cudom me ono drvo zivo skoro ubilo ono ja ga sasjecem i paf ode mi hp ma proziran prazno. Mene vec srce steze gotov sam kad ono nis nema dota i ja opet pot najm
To se vise nije ponovilo neznam ni kak se prvi put desilo valjd su se grupirali svi oni poison cvjetovi ispod mene i detonirali skupa.

Bossovi dosad su bili laganica sistem in yo face: stun->dot,dot,dot->single target i samo ponavljaj.Ako treba pot a bas i netreba.
Za sljedbenika uzo onog jebaca lydona sta ce mi templar s barbom.A za kraj planiram onu enchantress.
Jbt golda nemam sirotinja sam sve ode na nest.Ajde skupim neke iteme sto bi mogo prodat na ah za gold kad ono neradi

Danas plan 'rada' Act II

Usput planiram za ubuduce kak da igram dal da idem s jednim likom do inferna il da prvo s svakim predem normal il da s svakim idem po act...hmmmm
Hellhound je offline   Reply With Quote