Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 16.05.2012., 01:11   #1680
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Potemkin,
ajde javi kad stigneš kakvi su ti dojmovi sa WD-om.
Ovako po videima mi ne izgleda posebno jak, ali moguće je da ga ljudi jednostavno ne znaju igrati.

Razumijem da je on vrlo koristan u grupi, ali misliš li da bi mogao single player riješiti igru? Konkretno, vidio sam likove s petovima i na 25 levelu već i nekako mi mali DPS imaju.
Nadam se da se varam, ne želim po cijele dane bacati staklenke s paucima
Svo, slijedi detaljni izvještaj iz iskustva sa mojim level 18 WD-om (slika)
Ako igraš solo, petovi su možda OK, ali ako imaš nekoga u grupi tko je melee (barb/monk) možeš ih zaboraviti, bar đukele. Preslabi su i krepavaju u roku odma, a cooldown im je jedna minuta. Za SP je vjerojatno puno bolji templar od summona, bar na nižim levelima.

Trenutno furam OVAJ build i jednostavno rastura!
Primary je jeftin spam koji radi short-range AoE svega ispred sebe (zaboravi bilo koji range s njim), firebatsi su iznimno jaki burst long-range napad dok si buffani kako spada (o tomu ću poslije).

Grasp of the dead je obavezan, drži enemyje na okupu za ostale članove tima, a zgodan je i za retreat, a sa eel runeom radi odličan damage na castere. Haunt je osrednji long-target DoT, ali je zgodan zbog life regen efekta od rune, i skače nakon killa na obližnje enemyje.
Soul Harvest je MUST, jer diže DPS u stratosferu u kombinaciji sa Gruesome Feast passive skillom. DPS mi je digao sa 65 na 142 (slika), ključ builda je prikupljanje orbova u combatu (koji dižu intellect i mana regen, a to mogu raditi i drugi članovi tima, ti bereš bonus svejedno) i zaletavanje i brzi retreat u grupice protivnika za soul harvest (poželjno barem 5 da se dobi maksimum od 5 stackova koji daju masni bonus na DPS).

Rotacija mi je prvo bacanje graspa toliko da taman protivnici mi dođu u range za soul harvest, ali da sam im van melee rangea, i onda cast soul harvesta i brzi retreat. Nakon toga haunt ili dva na protivnike, i dalje firebatovi. Tako dugo dok netko bere healing orbove mana traje taman dosta dugo da možeš počistiti sam grupicu elite enemyja u roku par sekundi dok barbarian gleda u čudu kako gaziš sve pred sobom
potemkin.hr je offline   Reply With Quote