View Single Post
Staro 15.05.2012., 12:28   #4178
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Dodao sam mobitel pod "Ostalo" u "Moj komp".

Radi se o Samsungu Galaxy Mini/Pop 5570i koji sam dobio od T-Coma.

Da, vidim za bateriju, nakon što sam isključio mobitel i pustio da vrijednost padne za par postotaka, te ga ponovo uključio, baterija se u potpunosti napunila, te se sada normalno prazni. No izbjegavat ću ovo, bitno mi je da vidim da je to normalno.

Što se tiče isključivanja mobitela, stavio sam program "Startup log" pa ću malo motriti kako se mobitel ponaša. Jučer mi se sam od sebe restartirao (pred mojim očima). Neposredno prije restarta mobitel nije bio diran, niti je išta bilo uključeno. Isto tako, jučer sam primjetio da mi u padajućem izborniku piše "samo SOS pozivi". Nakon ručnog restarta, sve radi, te su mi dostavljene poruke koje su poslane dok je mob bio bez mreže (nekakav sličan problem mi se dogodio i prije par dana).

Vezano uz SD karticu... to bi mogao biti problem jer sam ubacio neformatiranu karticu od prijašnjeg mobitela? Je li potrebno raditi nekekav određeni format?

Od aplikacija imam instalirano:
Bataria, endomonto, 4 verzije angry birdsa, bubble blast 2, MSN Mercury Free, Skype, Google translate, Probonbon, Qr barcode scanner, RealCalc, Speedview, SportyPal Pro, Superuser (nisam rootao mob), TV raspored, Viber, Xica, Opera mini, GO keyboard, Peludna prognoza, GO launcher (trenutno nije u upotrebi), Startup log. Imao sam instaliran Airdroid koji sam obrisao.

Aplikacije sam napisao otprilike kronološkim redom kako su instalirane, a probleme sam uočio prije 3-4 dana (mobitel imam 8 dana ).

Da možda bolje stavim novu SD karticu u mob? Ako da, trebam li napraviti kakve radnje da zadržim podatke, ako treba gubit podatke, i nije neki veliki problem jer nemam puno podataka.

Hvala na pomoći.
Buger je offline