View Single Post
Staro 13.05.2012., 20:19   #5198
C.J.B.
Premium
Moj komp

C.J.B.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Čestitke Dortmundu na prvoj dvostrukoj kruni u prvenstvu!
Sjajna utakmica i pet komada u mreži Bayerna
U Italiji ispisana povijest, Juve prva momčad koja je osvojila Seriu A bez poraza u 38 utakmica...
Forza Juve, slijedeći vikend idemo i po Kup.
Grande Alex zabio i danas, nakon izlaska oko 60 min., cijeli stadion bez prestanka pljeskao još 10 minuta, navijači mu bacali šalove... nešto prekrasno. Nije napustio Juve niti kad je izbačen u Seriu B.
Legendo, svaka ti čast!
I mali osvrt na Premiership. Nakon oba poraza od izravnog konkurenta, ispuštanja velikih 8 bodova prednosti, bez obzira na golove u zadnjim trenucima kada je QPR već osigurao ostanak u ligi, United nije zaslužio prvo mjesto. Ali bome 2. mjesto viceprvaka Premiershipa nije za odbacit

Svak cast Juventusu, nakon ovih teskih nekoliko godina digli su se na najbolji nacin. Volio bih i da kup uzmu..

Conte je uveo red u ekipu, imali su nekoliko dobrih akvizicija. Tu prvenstveno mislim na Pirla, Vidala, Lichsteinera i Vucinica koji su se odlicno uklopili.

Elia i Borriello po meni promasaji iako citam da bi Conte navodno zadrzao potonjeg. Krasic i Elia vjerojatno odlaze, Del Piero sigurno.. Mozda dovedu Giovinca koji po zadnjim indicijama naginje Juveu vise nego ostalima..
Ne vjerujem da ce biti nekih velikih kupnji ako je suditi po dosadasnjoj "odrzivoj" financijskoj politici.

Nego jel nekome poznata ona; Dok su Ajax i Dortmund prvaci tad su i Juventus i Real!?

Samo neka tako nastave sljedece sezone i nadam se dobroj predstavi u lp.
Bit ce lijepo gledat Dortmund, Juve, Psg, Ajax u ligi prvaka... podsjeca me na 90e

C.J.B. je offline