View Single Post
Staro 12.05.2012., 19:20   #870
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
pa koliko ti traje baterija? i jel ti perma ukljucen 3g/wlan?

jesi instalirao koji custom rom?
meni osobno na kraju dana ima oko 50%, nekada i vise

wifi upaljen samo kada mi treba, a i 3G isto, jer u stanu imam skoro NULA mobile data signala, pa ako mi je upaljen a nema signala, ždere bateriju kao lud (barem na Desire HDu)

prije neki dan sam dosta igrao Drag Race: Bike Edition i navečer sam imao 15ak%, ali to je bilo sa 2h i 20min ekrana upaljenog.. i većina u igri...

naravno da imam custom ROM.. LeeDroid trenutno.. a i radim na svom kernelu kojeg ću undervoltat i Underclockirat za duzu bateriju.. stvarno nije potrebno 1500MHz i 4 jezgre na mobu

uglavnom ako ga koristiš taman 1 dan bi trebao izdržat.. ali meni to nije problem.. ja ga i tako punim svaku većer imao on 20 ili 80% baterije..
prije 7 dana ga nisam baš koristio i na većer je imao 83% kada sam išao spavat..

i naravno u LeeDroid ROMu imaš tweak za Lower automatic brightnes.. tako da to koristim (ali NE lowest opciju)

ja ti ne pratim baš više PCE, pa mi se javi na PM tu ili na XDA,tako da dobijem email obavijest ako te nešto više zanima
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline