View Single Post
Staro 12.05.2012., 17:20   #28
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Ne vjerujem da je SIM isti jer je Diga bila aktualna dosta prije Vipmea, kamo tek Simpe. Tada je išla samo na Cronet (stari mi je imao tu kombinaciju), osim ako ju je kupio dosta kasnije.
Ja sam isto krenuo s dolaskom Simpe, a prvi mob mi je bio Bosch 909db - brat i ja zajedno išli u Zagreb kupiti, ja njega, on T10, 250DEM each.

Najdraži i najpoželjniji ikad mi je bio T28 koji sam prodao zbog straha da mi ne krepa (svima su crkavali), no učinio sam to nepotrebno jer su krepavali oni kupljeni u HT-u, dok oni na crno kao moj su radili bez problema godinama. Prije njega sam imao GD90 nabolji picolovac, svaka ga je htjela pogledati, a kada sam došao u mobi shop isprobati T28 prodavačica me doslovno napala da ne budem blesav mijenjati ga.
T68 (Ericsson koji je imao gumiranu zadnji stranu s ugraviranim Ericsson, ali naravno upgradean na "i" verziju) mi je isto bio super mobitel, tada jedini s ekranom u boji, još kada si stavio wallpaper s "razbijenim ekranom"... mrak
Ono što sam htio, ali iz ovog ili onog razloga nikada nisam kupio je bila 7110.
Prije se baš lijepo dalo zaraditi preprodajom mobitela, još je sve išlo u markama i uvijek sam se čudio onima koji su stavljali cijene u kunama, a kada su pak došli Euri gledao sam samo kune. Isto se PO morao čitati u tiskanom izdanju, kada su metnuli oglase i na internet nije bilo brojeva nego nakon što si našao favorite morao si otići do trgovine popisati brojeve i onda doma zvat. Ma što današnji klinci znaju kako se trguje, 'ebeš klik na "Kontaktirajte oglašivača"
i kupuju skupe lance

Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 12.05.2012. u 17:26.
Srdan je offline   Reply With Quote