11.05.2012., 16:14
|
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Autor srkee
ja sam isto isprobao veliko uvećinu, ali eto, launcher pro mi je ostao default. go launcer mi se za mjesec dva počne vući, i jednostavno mi nije tako smooth kao LPro, posebice prilikom ulaska u app drawer, ali, možda je to do mene
Inače, isključim sve one fensi efekte da mogu što brže klizit kroz screenove, isključim i elastic scroll, i to me nervira.
jedno vrijeme sam i ja micao notification bar, ali pošto mi je homescreen zakrčen ikonama, ne pali mi to gesture povlačenje, pa sam ga ponovno stavio 
uspio sam zbiti to dve na dva screena, na jednom sat, 4 bookmarka i ispod 5 najkorištenijih appova
na drugom kalendar i još 4 appa koje malo rjeđe koristim. sve ostalo je u app draweru kojeg sad maltene ni ne moram koristit 
|
meni je prvi skroz cist, samo maleni simi clock, ikona kamere i postavki, u docku internet, birač, poruke, a ostali su nakrcani ikonama folderima widgetima tako da ni ne ulazim u appdfrawer....
mozes preko recovery 5026 spremit taj tvornički rom, pa onda ga s kartice kopiraj na komp, i flešuj koliko te volja

|
|
|