Citiraj:
Autor Voip_M
Hmm... upravo razmisljam da Siemens-a stavim na Open-WRT zbog puno vise funkcionalnosti koje nudi sa tim firmware-om, pa me zanima zasto si ipak odlucio vratiti originalni firmware ? Nisi bio zadovoljan sa radom SIP-a na Open-WRTu ili nesto drugo ??
|
Vise manje je sve radilo kako treba, no ono sto me nagnalo nazad na original je sljedece:
1) Ledice (iako su bile dobro konfigurirane) su radile stohasticno, jednom su radile pa nakon reseta nisu. To mi nije bilo prihvatljivo jer volim imati pregled sto radi, a sto ne, pogledom na ledice. na kraju krajeva, tome i sluze.
2) Rad je bio malo usporen, no to je i razumljivo jer je Opwn WRT nakrcan s puno feature-a i treba mu vremena da to prozvace.
3) Ako se dobro sjecam, nisam mogao iskonfigurirati da na jedan port FXO (telefon) idu pozivi od nonoh-a i fiksne zajedno, nego su dolazili samo od nonoha. Kod originala je to rijeseno na gore opisan nacin i taj nacin mi odgovara.
Sad, vjerojatno ima jos dosta toga sto ne radi kako treba ali je to razumljivo jer je taj cijeli projekt jos u beta fazi, vecina stvari radi korektno no ima jos posla oko finaliziranja.