View Single Post
Staro 10.05.2012., 19:47   #1651
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
moram ih pohvaliti, jer kako ih svaki put kada zasluze popljujem, tako moram i biti dobar i pohvaliti ih.

daklem, jest da se cekalo, ali se i docekalo - danas napokon dosla galaksija mini . kutijica smijesnih dimenzija, ali mobitel sasvim dovoljnih, cak i povecih ako ste "zaostali" u napretku tehnologije (citaj - jednostavno ti nije trebao uredaj s kojim ces ici na internet, kupovat i instalirati aplikacije, gledat filmove, biti na fejsu svakih 15 minuta i slicno, tebi je kao i meni trebao - mobitel (pozovi/javi se/procitaj poruku/posalji poruku)).

no, ovakva prigoda se nakon jako dugo vremena suse IMHO isplatila. dosao, i naravno posto sam na tomatu - treba ga otkljucati. vidio ovdje sto i kako se moze preko maila obaviti (hvala covjek ), poslao danas oko 14:00 mail s upitom za kod otkljucavanja, dosao navecer doma, kad na mailu poruka od tcoma s kodom .

tako da se unazad par sati igram s mobitelom s tomatom unutra, sve sljaka 5/5, svaka cast na brzini odgovara tcom .
A ja neki dan u tcom centru predao zahtjev i još čekam kod za otključavanje. Brijem da i ja idem slat mail.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F