View Single Post
Staro 10.05.2012., 09:26   #5118
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ne mogu je smisliti kao ni instant barca navijače. I taj cijeli hype oko vanzemaljaca i savršenog nogometa.
pa nisu svi navijači u smislu da idu na utakmice, tuku se za klub i šta ti ja znam šta sve ne, evo meni je super igrač drogba, bilo bi mi drago da osvoji LP, opet bilo bi mi drago da osvoji i olić, da je barca u finalu navijo bi za njih zato sto super igraju...jel negdje pise da ne smijes navijat za barcelonu (biti simpatizer, instant navijač ili kako god) zato što trenutno dobro igraju, ljudima se sviđa taj način igre pa vole kad oni pobjede.

evo ti si jednom postao navijač CFC, jel su ti onda starij navijači CFC trebali reći ti si instant navijač ti si krenuo sad navijat za "nas". kreno si navijat za njih iz jer su ti se vjerojatno svidjeli iz nekog razloga, nisi izvlacio ime kluba iz sesira..tako se i danas ljudima svidja igra barcelone, pa krenu navijati za nju. netko voli z. mamića pa krene navijat za dinamo...nismo se svi rodili kao simpatizeri nekog kluba. pogotovo mlađa ekipa koja trenutno odabire za koga će navijati pa izabire barcelonu jer budimo realni u zadnjih par godina igraju najbolje (bar broj trofeja to kaže, a i dosta ljudi se sviđa način na koji do trofeja dolaze)

ako sutra blackburn rovers krene igrat na takav napadački način i lijepo za oko ja bi htio da osvoje EPL, ne kužim šta tu ima loše, pa koliko je ljudi navijalo za Bullse za vrijeme Jordana, Pippena, Rodmana, Kukoča i ekipe...a koliko sad..ljudi vide tko igra najbolje i žele da oni pobjede.
timmy je offline