View Single Post
Staro 22.04.2005., 18:17   #29
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by AMD
Totalno smo otišli s teme.
Čovjek hoče za gornje pare složit solidnu muziku.
Oni koji su imali priliku imati Golfa Diesela znaju kak to u njemu sve zvrnda i trese tako da o pretjeranoj kvaliteti nemožemo govoriti jer će se zvrndanje uvjek čuti i kvariti muziku ma kako ona bila kvalitetna i skupa.
Njemu treba jeftina muzika koja će uz solidnu kvalitetu treštati da ne čuje zvrndanje diesel motora i standardno ugrađenih cvrčaka i drugih kukaca u armaturi i ispod tapecirunga uz već naprijed utvrđeni slogan: KOLKO PARA TOLKO MUZIKE!
Imas pravo!

Evo bacit cu ja jedan prijedlog

1. kod mene u Osijeku u Auto-soundu znaju prodavat rabljne kazice ali samo marke tipa Alpine Pioneer Clarion, pa bi bilo zgodno mozda ako postoji takva neka trovina ublizini da si pogledas jer mozes dobit garanciju.

2. Ako hoces novo (uvjek preporucam) onda kupi nesto za sto imas novaca a to ce vjerojato bit Sony ili Aiwa isl pa od svega toga ja ti onda ipak preporucam Sony , a jos kad bi naso 4 x 50 W to bi bilo GRANDE!

3. Tesko ce bit iskombinirat 4 dobra zvucnika od tih novaca. Moj savjet ti je da nades neke dobre ovalne Pioneere, moze i MacAudio, Lanzar, Pyle isl od 220 W ili 240 W za zadnju klupu, to mislim za pocetak. Naravno sve ti ovisi o kazu kako ce ti to zvucat. Frend je imao Aiwin kaz i zvucnike od 220W kad pojaca dokraja nesmjes saptat u autu jer se sve cuje. Onda je kasnije stavio Pioneera i da vidis kako lupa. Bilo bi dobro da kupis i kaz i zvucnike na istom mjestu pa da mos cut il ak ti daju da mos zamjenit.

4. Kad skupis jos love onda uzmes dva dvosistemca mala i roknes ih naprjed u onu plastiku i onda je to to.

Imo sam prilike slozit slicnu kombinaciju frendici u Golfu 1.6D i lijepo je lupalo tak da kuzim da bi ti to moglo bit dobro.