Citiraj:
Autor Drug Brko
...broj koji sam kupio tada, imam dan danas  ...
|
Moj prvi mob je bila polovna Philips Diga isto imam broj koji sam kupio za nju dan dans, tj da budem precizniji imam Sim koji sam kupio onda i dan danas...
Evo kad već pišemo nek bude i moj rant...
Prvi komp koji sam imao je bila 286-ka 16 Mhz mislim da je još negdje na tavanu ploča i monokromatski monitor...
Onda sam preskočio par generacija i prešao na AMD 486 DX4 100 Mhz sa VLB-om prvo Soyo ploča pa sam tu skurio s eksperimentima i iza toga je druga bila Intel, na tom stroju kojeg sam imao duuugo duuugo sam ishabao (čitaj crkli) valjda jedno 5 WD caviara raznih veličina...
Onda sam prešao na PCI grafe sa virge dx + vodoo 4 mb i Pentium 100 @ 133 Mhz sa mislim da je bilo oko 20MB EDO rama i 1.6 Gb hard...
Preskok generacije pa sam prešao na AGP grafe i Celeron A 300 @ 450 koji je dugo bio kod mene jedno 3-4g i SDRAM 100 ukupno nekih 512 mb
E onda sam išao po ljetu radit iza druge godine faksa i poslje kupovine knjiga uzeo prvog Athlona, ušetao na blef u dućan i dobio - unlockani Tbred-B 1333 MHz, poslje @ 2.2 Hgz...

Na njemu sam tri ploče izredao jednu Via-u, iza toga Soltek nf2 i na kraju Epox nf2 ultra 400... Grafe Intel i740, Voodoo 3 3500, Voodoo 4 4500 i Geforce2 mx...
Iza toga PCI-e era što se grafi tiče redom Ati x550 pa Nvidia 6800gs, pa 6800 ultra na prvo A64 3000+ a onda na A64 x2 3800+ sa 3 gb DDR-a 400 (još imam taj stroj i abit KN8-Ultra koju sam uzeo polovnu bez računa i ičega za par kuna jer je lik mislio da je neispravna (pregrijavao se nb) - jesam prasac

cca 5g vjerne službe kao primarni PC 24/7 i dan danas radi ko prvi dan sa zalman pasivnjakom na NB-u i sonic towerom na procu, trenutno je ljevo od mene ispod stola...
I onda sadašnja kanta koja je domena drugog posta...