siroce.....
pa tebe exploatiraju gore neg mene...
ha, a za ovu tvoju...khmmm, bolju polovicu..(nemre bit bolja ak je musko da te bog ubije ,al dobro, kad si se vec tako izrazila..), nemoras se bojat za sebe dok si znami, vec za njega... bumo ti ga skroz na skroz pokvarili, nafcila ga pizd. kaj mu jos nisu pale na pamet, napili ga kaj teleka, napravili od njega pravog Zderonju, sa svim tim skupa kaj taj naziv sa sobom nosi, paaaa....
bolje ti je da si ga doma pod kiklju pospremis, tu znami bu se samo pokvaril, jel tak deca???
a prema tebi , kak i prema svakoj curici, bumo pristojni i kulturni kak (opet!) svaki Zderonja more biti... je, da se budu mladi junci hincali, al jos uvjek mislim da je Precjednistvo s menom na celu jos sposobno ugusiti svaku pobunu i zatrti regionalizaciju Zderonja pod svaku cijenu... poznato, ha??
Ma sala, sam ti dojdi, mores i strinu,vujcu ,tetu i dve babice dopelati, posebno ak peceju dobre koljace i slicne tvorevine,a za "bolju "polovicu se ne brini, ak ga mi ne uspijemo iz prve pokvarit, prije il kasnije (dosel bu k pameti!) i pokvaril se bu sam!!!
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaa
za meeting se bumo zdogovarali drugi tjedan......to nam bar lahko ide od ruku... kad bi se sve tak lahko mogli dogovoriti,hijaoooo di bi nam bilo kraja!!