@Fundowsky
E pa bas to, to je android (ultimativno podesiv ako znas kako), ako mogu postaviti super stedljiv mod, za minutu ga lako i overclockam ako treba i upalim sve do gps-a pa koristim sve blagodati tehnologije koje nudi. Samo meni aplikacije, igre, internet, wi-fi i sl. trebaju svega 2-3h na dan, ostatak vremena mob mora samo cekati pozive, poruke i biti spreman okinut koju fotku.
Zanima me bas to kaj tutix kaze, osobno iskustvo + koristenje (uz to bi bilo lijepo navesti koji rom je u igri i bitne postavke vezane uz potrosnju), te trajanje baterije sa takvim koristenjem.
Do sad sam imal nokiu 3100 i se k810i, di mi je nedjelja bila dan za punjenje mobitela, a ne da moram svaki drugi dan paziti i kalkulirati je'l mi moze mob sa 30% baterije izdrzat 1h razgovora i 15h stand by-a, tj. jel ga moram punit da izdrzi dan.
Da imam para na bacanje, ovdje opce ne bi bilo polemike, za 1500kn je problem rijesen, a ovako mi je ovaj mob najbolji omjer ulozeno/dobiveno, samo jos treba zadovoljiti minimum trajanja baterije.