View Single Post
Staro 09.05.2012., 09:35   #3209
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Može i hvala,nešto pišu da to kao uspori mob,pogledaj malo i to,jel istina?
Nisam primijetio da se mob nešto drastično usporio (bench nisam pokretao nego gledam svakodnevni rad), a i da je to slučaj, barem baterija duže traje. Jedino mislim da će trebati nekoliko punjenja da ovo zaista proradi. Nakon prvog punjenja mi je potrošilo 10% za 5min, sad je na 1d20h sa 61%. S time da je meni 0-24 uključen wifi i 3g, zaslon na automatsko osvjetljenje. Ako ništa drugo, baterija nema skokova gore-dolje nego se jednolično spušta, ali će se možda trebati poigrati i s postavkama fajla.

Ako želiš, testiraj i ti malo, stavi si ovaj fajl u system/etc sa rwrr permissions i restartaj mob.

A u krajnjem slučaju briše se fajl i kao da ničeg nije ni bilo.

Citiraj:
Autor -_Bad$ector_- Pregled postova
Može mi netko napisati koji je trenutno najbolji rom?
Svaki rom je dobar ili loš po nečemu, pogledaj malo postove ovdje i druge forume ili kao i svi ostali, isprobavaj nekoliko romova dok ne nađeš koji tebi odgovara. Zapravo, prvo odluči želiš li cyanogen ili obični pa shodno tome traži rom.

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Pratim ovu temu vec jedno vrijeme jer planiram kupiti to cudo.
Ne znam je'l mi promaklo ili se niko ne bavi s istrazivanjem minimalnih postavki za osnovno (pozive, poruke, kamera i glatki rad menija) te kolko je trajanje baterije na tim postavkama.

Pa se pitam je'l ima ovdje takvih, i zasto sute? (je'l bi ga se dalo natjerati da baterija drzi 0-24 5-6 dana sa ~1h razgovora svaki dan, 3g off naravno)
Nije da se šuti, ali ovdje se razgovara o tome kako ovo naše čudo poboljšati, malo se eksperimentira. Za najosnovnije ti je tutix gore dobro odgovorio, to što ti želiš, baterija bi ti trebala bez problema izdržati. Zaslon, GPS i 3g ubijaju bateriju. Stavi stalno na 2g mreže, osvjetljenje zaslona smanji, poigraj se u cpu masteru s frekvencijama (tipa u standbyju 122-320MHz) i držat će. Ali ne možeš očekivati od androida da drži dugo, ipak je zahtjevan, tako da bez problema uz surfanje, pozive, GPS i pokoju igru ćeš ga imati na punjaču svaku večer. Da se mene pita ja bih svim proizvođačima stavio zahtjev - proizvodite android? lijepo izvolite da baterija uz brutalno korištenje mobitela izdrži najmanje 5 dana. Još do relativno nedavno su bile NiMh baterije... nešto će već izmisliti...

Zadnje izmijenjeno od: Fundowsky. 09.05.2012. u 09:53.
Fundowsky je offline   Reply With Quote