View Single Post
Staro 09.05.2012., 02:19   #3208
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor dulesbj Pregled postova
Može i hvala,nešto pišu da to kao uspori mob,pogledaj malo i to,jel istina?
Vjerojatno će usporit, evo što je neki lik napisao u temi: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25676253&postcount=244, a i dosta ljudi prijavljuje da je trajanje baterije isto.

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Pratim ovu temu vec jedno vrijeme jer planiram kupiti to cudo.
Ne znam je'l mi promaklo ili se niko ne bavi s istrazivanjem minimalnih postavki za osnovno (pozive, poruke, kamera i glatki rad menija) te kolko je trajanje baterije na tim postavkama.

Pa se pitam je'l ima ovdje takvih, i zasto sute? (je'l bi ga se dalo natjerati da baterija drzi 0-24 5-6 dana sa ~1h razgovora svaki dan, 3g off naravno)
Haha, zato što smo kupili to čudo pa ga koristimo za razne piz**rije od gameboya do GPS-a. Za ono najosnovnije, baterija ti može potrajat tri-četiri dana. Meni je dva i pol neki prosjek, sa 3-4h wireless surfanja i jako malo 3G-a, po potrebi - možda sat sveukupno. U biti najveći potrošač je zaslon i 3G - ako ti većinu vremena telefon stoji u standbyu možeš očekivat da će trajat bar 3-4 dana. Ja sam bio navikao na Nokijine baterije i mobitele s kojima si mogao i po tjedan dana ali navikneš se i na utičnicu svako malo.

Zadnje izmijenjeno od: tutix. 09.05.2012. u 02:44.
tutix je offline   Reply With Quote