View Single Post
Staro 08.05.2012., 17:05   #3197
deathdancer
Registrirana Smrt

deathdancer's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
jel sredjen na kraju kako treb a taj fundowsky 4.0?

ja sam na 3.0 i stvarno sam zadovoljan sa njim, ali razmisljam vec koji tjedan dali da predjem na 4.0 ili ne jer ima dosta zalbi na njega pa me zanima vase strucno misljenje

Citiraj:
Autor mark11 Pregled postova
evo citam po forumu o ovom telefonu,i primjetia sam uglavnom da se svi na nesto zale.
i sam imam dosta problema sa ovim telefonom,i moram priznati da uopce nisam zadovoljan,za sad.nisam ocekivao ovako mnogo problema sa mobom,ali evo dat cu mu jos par sansi i pokusati ga nekako srediti da radi koliko-toliko normalno.
ja znam da se ekipa trudi da napravi dobar rom,i to treba cijeniti.ne znam za ostale,ali meni nije u interesu da stalno mijenjam rom-ove.htio bih pronaci i odabrati neki koji meni odgovara i taj koristiti,ali uvijek se javi neki bug.I bas kad pomislim da sam uspio i to rijesiti,ono se javi drugi problem.i to je to sto me iritira,nikako na zelenu granu sa ovim mobom.ali evo necu jos odustati od njega.
nakon nekoliko tjedana korištenja jednog roma,sad ga moram ponovo reinstalirati,jer se telefon totalno zblesirao i rad na njemu je gotovo nemoguc.
nadam se da ce sad biti bolje.nisam mislio da cu imati toliko problema sa mobitelom,ali vidjet cemo sto ce na kraju biti.
kad amateru das mob...

dakle stavi si fundowsky 3.0....rom nije savrsen, ali uz malo znanja postane

nabavi si SD karticu klase 10(ebay 16gb za kojih 60-80kn) na njoj napravi swap i ext3 particiju(mozes preko recovery)
preko SD speed increase stavi joj brzinu 3072(tu mi se na testovima pokazala najbrza), a u A2SDGUI upali tu swap particiju, set swappiness stavi na 100 i low memory settings stavi na optimum + si instaliraj aplikaciju sa marketa advanced task manager i nastimaj da ti pri svakom paljenju ekrana ocisti memoriju...meni je konstantno free kojih 80/90mb
u cpu masteru ga mozes clockat ali nema potrebe za tim, samo unistavas procesor, nego si podesi da kad je screen off da ti radi na 245mhz(na 122 zna stekat par sekundi kad upalis ekran), to ce ti ustedit masu baterije, i to ti je uglavnom to

sto se tice baterije, upisite na ebay model(pise na bateriji) i izbacit ce vam hrpetinu ponuda di se nalaze 2 baterije i eksterni charger za kojih 10$ i bez shippinga....tako da ni baterija nije problem, kad jedna crkne stavis drugu i bok zivili
deathdancer je offline   Reply With Quote