View Single Post
Staro 08.05.2012., 10:49   #355
MyJoy
Premium
Moj komp

MyJoy's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor ogy_dogy Pregled postova
Evo da napišem iskustva sa službenim 2.0.2. romom nakon par dana korištenja.
Znači mogu potvrditi da je objektivno gledajuć ovo jedan jako dobar ROM. znači popravljen je browser i više nema ni bijelih stranica ni čudnih simbola. sve aplikacije su kompatibilne (osim onih koje stvarno nisu :P ) pa tako sa marketa možete skinuti i fb i twiter ali i google chrome. inače google chrome me oduševio svojim funkcijama i radom, ali razočarao učitavanjem stranica, tj. kada se scrolla po stranici pojavljuju se bijele površine dok tab ne učita stranicu što kod stock browsera nije slučaj. App2sd također radi bezprijekorno.
Složio bih se s tobom, ja sam naime, tek u nedjelju navečer stigao instalirati ovu službenu verziju, nakon one prve testne koju su dali na facebook-u i koja nije bila dobra. Ova verzija mi se čini jako dobra, za sada mi sve potrebno funkcionira bezprijekorno. Primijetio sam da se stranice u browseru sada jako glatko scrollaju za razliku od prije, uglavno sve nekako puno "glađe" radi. Stalno ponavljam sebi kako je ovo entry-level i jeftinjava tablet i kako ne treba očekivati previše, ali oduševljava briga i ažurnost ekipe iz Prestigia, čak su pristali da nam od sada daju testne verzije fw-a prije službene objave da se poigramo i za divno čudo, slušaju sugestije korisnika.
MyJoy je offline   Reply With Quote