Citiraj:
Autor ogy_dogy
Evo da napišem iskustva sa službenim 2.0.2. romom nakon par dana korištenja.
Znači mogu potvrditi da je objektivno gledajuć ovo jedan jako dobar ROM. znači popravljen je browser i više nema ni bijelih stranica ni čudnih simbola. sve aplikacije su kompatibilne (osim onih koje stvarno nisu :P ) pa tako sa marketa možete skinuti i fb i twiter ali i google chrome. inače google chrome me oduševio svojim funkcijama i radom, ali razočarao učitavanjem stranica, tj. kada se scrolla po stranici pojavljuju se bijele površine dok tab ne učita stranicu što kod stock browsera nije slučaj. App2sd također radi bezprijekorno.
|
Složio bih se s tobom, ja sam naime, tek u nedjelju navečer stigao instalirati ovu službenu verziju, nakon one prve testne koju su dali na facebook-u i koja nije bila dobra. Ova verzija mi se čini jako dobra, za sada mi sve potrebno funkcionira bezprijekorno. Primijetio sam da se stranice u browseru sada jako glatko scrollaju za razliku od prije, uglavno sve nekako puno "glađe" radi. Stalno ponavljam sebi kako je ovo entry-level i jeftinjava tablet i kako ne treba očekivati previše, ali oduševljava briga i ažurnost ekipe iz Prestigia, čak su pristali da nam od sada daju testne verzije fw-a prije službene objave da se poigramo i za divno čudo, slušaju sugestije korisnika.