View Single Post
Staro 07.05.2012., 21:56   #1
rkz93
Premium

Datum registracije: Jan 2011
tele 2 potrošnja

pozdrav, kupio sam mobitel na pretplatu prije točno mjesec dana uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 100kn u smart tarifi (500 minuta, 100 poruka i 1gb)

odmah prvi tjedan sam poslao poruku da vidim koliko sam potrošio i pisalo mi je da mi je preostalo 180 min, 50 poruka i 200mb :S
reko u redu, možda je to taj prvi mjesec pa zbog obraćuna ili nešto..pa ću pričekat 1.svibnja
pošto se u tele 2 ne može provjerit stanje računa prvih 5-6 dana u mjesecu, pričekao sam i evo danas poslao poruku i lijepo mi dođe da mi je preostalo: 227 min, 81 poruka i 450mb
i naravno tlak mi se dignuo, zovem službu za korisnike i ženska mi kaže kako imam android mobitel koji vjerojatno sam skida update i non stop je spojen na internet pa mi je zato u prvih 6 dana požderao 550mb..ja sam samo rekao "u redu" i poklopio..

ako ima tko iskustva neka mi kaže u ćemu je problem, jesam jedini ili je to normalno?
što se tiče poziva od 1.5. do danas potrošio sam max 10-12 minuta razgovora, poslao sam možda 4-6 poruka i potrošio sam točno 31mb prometa (imam onaj traffic counter, i namjerno nisam pregledavao nikakav multimedijski sadržaj niti bilo što skidao, ovih 31mb je onako osnovno mail i sitnice)
kako sam ja u 6 dana mogao potrošit 271 min razgovora, 19 poruka i 550mb (!!!) interneta?? jer ne znam baš da bi mobitel na vlastitu odluku skinuo 550mb updateova i sistemskih stvari (kak mi je ženska rekla) bez mog znanja...

što da radim?
rkz93 je offline   Reply With Quote