View Single Post
Staro 05.05.2012., 07:58   #1121
dani77
Premium
Moj komp

dani77's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor funkee Pregled postova
Ne radi ni ovo. Ajde ako mozes uploadaj sve runtimeove pa cu probat jedan po jedan

Btw, da ne ispadne da radim nesto krivo - u tftp-u sam stavio u opcijama pod security "none", iskljucio sam windows firewall. U postavkama mrezne kartice sam stavio moj ip 192.168.2.16, default gateway je 192.168.2.1, a pod DNS servere sam stavio one googleove (8.8.8.8 i 8.8.4.4) iako mislim da ne bi trebali imati nikakve veze.

Kad se tftp tek pokrene, pod "server interface" stoji 127.0.0.1, a opcija da stavim 192.168.2.16 se pojavi tek nakon nekog vremena, pa onda prebacim na nju, ali svejedno bezbroj puta uploada taj fajl nanovo i nanovo.

EDIT:
Probao i sa XP-a uploadati sva tri runtimea, nista ni od toga... TDK, imas li jos tih img-ova da probam dalje?
Ista stvar kao i kod funkee s razlikom da je meni na kraju uspio povuci annex A runtime i proradio je.

Probao Annex A runtime (nista se nije desavalo), Annex B (isto nista). Ugasio Aviru, pokusao runtime sto je TDK stavio, tek tada je proradilo ali uz bezbroj uploada kao sto je funkee opisao. Ugasio modem, stavio ponovno annex A i povukao ga je. Sada radi bez greske.