View Single Post
Staro 04.05.2012., 23:59   #958
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
aha, a slicni kerneli i ROMovi nece biti dostupni za S3...?
Bit će, al proći će mjeseci i mjeseci dok se sve to dovede u red i stvori kakav takav community.

Citiraj:
+ S3 je vec i sad po svim videima koji su izasli brz i fluidan, do te mjere da mozes gledati video i surfati bez problema u isto vrijeme
javi mi kad S2 i prethodnici to budu mogli..
Moram priznat da nisam primjetio nekakva trzanja u spomenutim uvjetima. No bez obzira takve bi stvari ipak ostavio za pc, ne zbog brzine nego praktičnosti, elegantnije je link sa YT-a gledat u YT aplikaciji nego browseru isl. Bar meni..

Citiraj:
stock S3 ima sasvim finu bateriju od 2100mah (450mah vise od S2) tako da vjerujem da nece biti problema sa baterijom (posto problema nema ni one x sa manjom baterijom a slicnom velicinom ekrana)

btw nije nista fascinantno u duljini trajanja tvoje baterije (pogotovo kad uzmes u obzir da ti je ekran bio upaljen samo sat vremena)
isto postignem i ja sa svojim starim Desireom

pravi test je staviti ekran na 50% brightnessa (ionak nitko ne koristi 100%) i pustiti da se vrti video pa vidjeti koliko ce ti baterija trajati dok ne crkne.. ovo sve ostalo "obavio sam 65 poziva, GPS mi je radio 9h, ekran 9h i baterija mi je i dalje na 60%" su ciste dumine..
Fascinantno je utoliko što je na stock romu trajala poprilično manje. Btw nestala mi je opcija o točnom podatku vezan za on screen time pa sam reko otprilike... ali je barem pola sata od toga otpalo na igranje.... kako god bilo ne vidim potrebe niti za mikro mili amperom više... Staviti mobitel na punjač svaku večer prije spavanja stvarno nije zahtjevna operacija, a sigurnost da će izdržat cca 17h bez problema je sasvim ugodna činjenica.

Što se punjenja preko wi-fi tiče, moram priznat da mi isto nije jasno... Na koji način bi to trebalo funkcionirat? Kad god si u blizini rutera tj spojen na njega mob se puni wtf ?
sh0kre je offline   Reply With Quote