View Single Post
Staro 04.05.2012., 23:16   #957
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Da je makar po jednoj stvari bolji od njegovog prethodnika, eto to. Ekran to svakako nije, quad?
pa ekran i je i nije
puno je vece rezolucije od prethodnika (+ gorilla glass 2), no i veci je i ima losiji raspored pixela..

kamera je u svakom slucaju bolja posto gora ne moze biti od S2
+bezicno punjenje, wireless streaming HD videa,

Citiraj:
Galaxy S2 sa recimo resurection 1.8.1 + siyah 3.2b6 kernelom je daleko brži, fluidniji, responzivniji. (barem uspoređujući sa onim prethodno postanim videom od S3)
aha, a slicni kerneli i ROMovi nece biti dostupni za S3...?

+ S3 je vec i sad po svim videima koji su izasli brz i fluidan, do te mjere da mozes gledati video i surfati bez problema u isto vrijeme
javi mi kad S2 i prethodnici to budu mogli..

Citiraj:
Što se baterije tice... od 8 ujutro do sad (21:47), nakon 6 7 poziva, cca sat vremena on-screena, 70% . Stock S3 o tome siguran sam može samo sanjat.
stock S3 ima sasvim finu bateriju od 2100mah (450mah vise od S2) tako da vjerujem da nece biti problema sa baterijom (posto problema nema ni one x sa manjom baterijom a slicnom velicinom ekrana)

btw nije nista fascinantno u duljini trajanja tvoje baterije (pogotovo kad uzmes u obzir da ti je ekran bio upaljen samo sat vremena)
isto postignem i ja sa svojim starim Desireom

pravi test je staviti ekran na 50% brightnessa (ionak nitko ne koristi 100%) i pustiti da se vrti video pa vidjeti koliko ce ti baterija trajati dok ne crkne.. ovo sve ostalo "obavio sam 65 poziva, GPS mi je radio 9h, ekran 9h i baterija mi je i dalje na 60%" su ciste dumine..
Ordem je offline   Reply With Quote