Citiraj:
Autor sh0kre
Da je makar po jednoj stvari bolji od njegovog prethodnika, eto to. Ekran to svakako nije, quad? 
|
pa ekran i je i nije
puno je vece rezolucije od prethodnika (+ gorilla glass 2), no i veci je i ima losiji raspored pixela..
kamera je u svakom slucaju bolja posto gora ne moze biti od S2
+bezicno punjenje, wireless streaming HD videa,
Citiraj:
Autor sh0kre
Galaxy S2 sa recimo resurection 1.8.1 + siyah 3.2b6 kernelom je daleko brži, fluidniji, responzivniji. (barem uspoređujući sa onim prethodno postanim videom od S3)
|
aha, a slicni kerneli i ROMovi nece biti dostupni za S3...?
+ S3 je vec i sad po svim videima koji su izasli brz i fluidan, do te mjere da mozes gledati video i surfati bez problema u isto vrijeme
javi mi kad S2 i prethodnici to budu mogli..
Citiraj:
Autor sh0kre
Što se baterije tice... od 8 ujutro do sad (21:47), nakon 6 7 poziva, cca sat vremena on-screena, 70% . Stock S3 o tome siguran sam može samo sanjat.
|
stock S3 ima sasvim finu bateriju od 2100mah (450mah vise od S2) tako da vjerujem da nece biti problema sa baterijom (posto problema nema ni one x sa manjom baterijom a slicnom velicinom ekrana)
btw nije nista fascinantno u duljini trajanja tvoje baterije (pogotovo kad uzmes u obzir da ti je ekran bio upaljen samo sat vremena)
isto postignem i ja sa svojim starim Desireom
pravi test je staviti ekran na 50% brightnessa (ionak nitko ne koristi 100%) i pustiti da se vrti video pa vidjeti koliko ce ti baterija trajati dok ne crkne.. ovo sve ostalo "obavio sam 65 poziva, GPS mi je radio 9h, ekran 9h i baterija mi je i dalje na 60%" su ciste dumine..