View Single Post
Staro 04.05.2012., 15:14   #944
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
cini mi se da je tako kostao i one x.. Vjerujem da ce mu cijena biti u rangu one x. Sve preko cijene one x je fail.. Iovako su preskupi obadva.. Na kraju losa tegra3 uopce nije tako losa i fail kako se govorilo. tegra je tocno 100mhz brza od quada iz s3 i toliko ima bolji score. a i to je relativno posto je one x na 4.0.3 a s3 na 4.0.4 koji je puno ispoliraniji i brzi.. Ova 2 moba ce biti kraljevi ove godine, pobijedu ce odnjeti onaj koji se bude vise prodavao, sto je i cilj svake kompanije.. Vrijeme ce pokazati iako je htc u prednosti jer je prodao vec hrpu one x.. Samsung je mudro cekao sta ce htc napravit i izdao svog monstruma.. Cini mi se da smo ga predugo cekali..
Coconut na kraju su se oni tvoji manuali i fotke pokazale tocne..
Ovaj samsung mi se poceo gadit, njihova prljava igra ali nisu ni blizu appleu. Appleova prva recenica u predstavljanju ipada 3 je "brzi smo od tegre 3 4puta".. Woooooow, kog to briga..
Tako je poceo i samsung mazati oci ljudima sa nabrijavanjem I/O i boljim 4.0.4 androidom. Ali ok, svako ima svoje veselje..
Pa očito je tebe briga pošto ti često voliš izvlačit besmislene brojke koje u praksi nemaju veze s vezom, kao gore navedeno da je tegra 100 mhz brža, ima bolji score i sl., lol, kakav score, di, u čemu? Ajmo se vratit u realan svijet.

Korisnike baš briga za nekakve benchmarkove, scorove i napucavanje brojkama.
Što se mene tiče proizvođač ne mora ni objavljivat te podatke koji su čipovi unutra.

Bitno je kako se telefon ponaša u radu i svakodnevnoj upotrebi, a ja na ovom videu vidim da to sve leti nenormalno: http://www.telefonino.net/Samsung/No...alaxySIII.html
Nekakav lag i zastajkivanje ne postoji i to je sve što je bitno.

Ok, sramota je (kako je netko ranije spomenuo) što jednom androidu trebaju 4 jezgre da bi mogao normalno disat, dok su lumie fluidne i na singlovima, ali to je neka druga problematika.
W.Digital je offline   Reply With Quote