Citiraj:
Autor hammer_of_thor
OTOH, 90% telefona nije flagship
Ne da previše košta, nego da je pretežak 
|
I? U čemu je problem? U 5 gr više ili manje u džepu na ionako prevelik i pretežak mobitel kojem baš i nije mjesto u džepu traperica.
(imam sgs2 i evo 3d, ne moraš se trudit pametovat oko mase i kvalitete izrade).
Citiraj:
Mogli su se malo potruditi oko kvalitete izrade, ovome, kao i svakom SG prethodniku dovoljan je jedan dobar pad da se pozdraviš sa backplateom a vjerovatno i sa mobitelom.
|
A ti to znaš jer si imao sgs i sgs2?
Očito da nisi i da po dobrom starom običaju blebećeš bez ikakvog vlastitog iskustva POSJEDOVANJA predmeta razgovora.
Prije sgs2 sam imao sgs malo duže od pola godine

Btw, pročitaj malo, pošto vidim da nemaš blage veze o reallife ponašanju tih mobitela kad padnu, što se događa sa 'extra kvalitetnim' kućištem iphone-a 4, a što se događa kad padne sgs ili sgs2
Citiraj:
SGS 3 ima stari već viđeni ekran, samo večih dimenzija i time veće rezolucije. (hence the HD in HD SuperAMOLED)
Da, znam kakav je to ekran.
One X ima trenutno najbolji ekran u smartphone svijetu, to nisam ja rekao, već ljudi puno pametniji od mene i tebe
|
Kao na primjer?
Citiraj:
Kao što i večina ljudi ima naviku gledat u mobitel po sunčanom danu, da, tko je to vidio
|
Pa, ono, na pravom ljetnom suncu, da se zove ultrasuperduperamoled, šugavo je nešto pročitat na njemu, a ako sgs i sgs2 nemaju dobre ekrane, onda u krasni k....
Citiraj:
Unibody polycarbonate, know the difference
|
"Polikarbonat (polycarbonat PC) jest organski plastični materijal obično vodeno proziran, raspolaže dobrim optičkim osobinama, otporan na toplinu i udarce."
Da, uistinu, know the difference između dvije vrste PLASTIKE.
Daj se malo obrazuj prije prosipanja filozofije bez pokrića ili si KUPI mobitel pa ga upoznaj jedno pol godine prije trkeljanja.