View Single Post
Staro 04.05.2012., 11:30   #3174
mark11
Banned

mark11's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Pričaš gluposti.

Sve je već odgovoreno i zato i topik ima 100 stranica kad Vam se neda srčat. Nemoj stavljati appove koje imaju widgete na SD karticu i neće ti se gasiti. Imao sam 10ak ROMova i uvijek imam 3-4 ekrana puna widgeta i niti sa jednim nisam imao problem taj tvoj. Niti jedna aplikacija ti neće poboljšati bateriju. Imaš app CPU tuner, snizi taktove CPU-a, stavi ga na 2G, ugasi data promet i wireless preko noći. Napravi si profile po vremenu i stanju i bok.

Ili se vrati na original ROM koji se uspori kako ga napuniš i kako mu ca smanjuje memorije dok ga koristiš duže bez reboota

Custom ROM-ova ima koji rade odlično i pouzdano. I brže !
kako to mislis da pricam gluposti.meni se cini da ti ne citas postove,jer bi inace znao da i drugi imaju dosta problema sa custom romovima.pa nisu svi telefoni isti,nekom radi,a nekom ne.ja samo iznosim svoje misljenje.mozda je i nekom glupo i to sto ti govoris,zato razmisli malo.evo kad je vec sve izneseno,ako ti imas rješenje,daj podijeli ga sa nama koji ne znamo.vjerovatno si ekspert kad ti sve tako stima.
i daj molim te reci mi kakva je svrha mijenjati svako malo rom-ove?
odaberes neki koji ti odgovara i trebao bi biti zadovoljan sa tim,a tamo hrpa nedorađenog materijala.hvala na savjetu,ali nemoj pisat da neko govori gluposti.

Zadnje izmijenjeno od: mark11. 04.05.2012. u 11:39.
mark11 je offline   Reply With Quote