Citiraj:
Autor Ordem
pa novo je, impresivno je i vrijedno je spominjanja kad uzmes u obzir da su i dalje standardne baterije od ispod 2000mah (one x ima 1850mah)
i ne moras kupovati dodatne baterije koje samo povecavaju debljinu moba i onda moras kupovati specijalne poklopce ili tak neke gluposti (+ molit se bogu da ce raditi pravilno i da je kompatibilna sa tvojim mobom)
|
Osobno se ne palim na mAh-ove, već ajmo reć na dobro podešen mob, te dobar rom+kernel itd., koji zajedno mogu dati bolje rezultate od viška ampera.
I nisam jedan od onih kojima je problem stavit mob na punjač svaki dan prije spavanja, nego se mislit očeli izdržat...
Sa tih 2100mAh mislim da su taman ušli u zonu S2... I ako će trajat što duže, vjerujem da će to biti zanemarivo.
Citiraj:
Autor Ordem
pa evo ako iduci android bude dosao u dual bootu sa chrome OSom ove godine, taj quad core ce se isplatiti
a kontam si da se isplati i sad posto moze renderirati HD video i sve ostalo sto zelis raditi na mobu u isto vrijeme (tipa surfati) - koliko ti to treba je druga stvar, no vjerujem da ima ljudi koji ce to znati iskoristiti a i kad placas preko 5.000kn za komad hardvera ocekujes da dodje sa najnovijim i najboljim komponentama, ne? od viska procesorske snage glava ne boli.
no samsungu to izgleda tek treba doci iz dupeta u glavu jer je i S3 izradjen od plastike
fucking lol.
|
To je sve ako, do tada se i S4 već možda pojavi...
Citiraj:
Autor raliSHA
Svaki ppi od 300 na dalje je isti k
Ali ponovit cu, po meni jedini pravi letdown je pentile.
|
Negdje sam pročitao da je granica oko 750ppi iznad koje oko više ne primjećuje razliku. Ja sam dosta osjetljiv na vidljivost pixela, primječujem ih i na ajfonovskih 326
Citiraj:
Autor Ordem
usporedjujes kruske i jabuke
mislis da ce ip5 imati 1080p rezoluciju ekrana? nekako sumnjam. pogotovo ako opet izbace mobitel manji od 4"
|
neće 1080p, ali će imati dovoljno da mogu reći da su u nečemu naj, kontao sam da će samsung ovaj put napravit taj korak. Po meni, ispali su nezanimljivi papci i ko da su mobitel uz pivicu u 15 minuta složili....