View Single Post
Staro 03.05.2012., 22:34   #909
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
pa novo je, impresivno je i vrijedno je spominjanja kad uzmes u obzir da su i dalje standardne baterije od ispod 2000mah (one x ima 1850mah)

i ne moras kupovati dodatne baterije koje samo povecavaju debljinu moba i onda moras kupovati specijalne poklopce ili tak neke gluposti (+ molit se bogu da ce raditi pravilno i da je kompatibilna sa tvojim mobom)
Osobno se ne palim na mAh-ove, već ajmo reć na dobro podešen mob, te dobar rom+kernel itd., koji zajedno mogu dati bolje rezultate od viška ampera.
I nisam jedan od onih kojima je problem stavit mob na punjač svaki dan prije spavanja, nego se mislit očeli izdržat...
Sa tih 2100mAh mislim da su taman ušli u zonu S2... I ako će trajat što duže, vjerujem da će to biti zanemarivo.

Citiraj:
pa evo ako iduci android bude dosao u dual bootu sa chrome OSom ove godine, taj quad core ce se isplatiti
a kontam si da se isplati i sad posto moze renderirati HD video i sve ostalo sto zelis raditi na mobu u isto vrijeme (tipa surfati) - koliko ti to treba je druga stvar, no vjerujem da ima ljudi koji ce to znati iskoristiti a i kad placas preko 5.000kn za komad hardvera ocekujes da dodje sa najnovijim i najboljim komponentama, ne? od viska procesorske snage glava ne boli.

no samsungu to izgleda tek treba doci iz dupeta u glavu jer je i S3 izradjen od plastike
fucking lol.
To je sve ako, do tada se i S4 već možda pojavi...

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Svaki ppi od 300 na dalje je isti k

Ali ponovit cu, po meni jedini pravi letdown je pentile.
Negdje sam pročitao da je granica oko 750ppi iznad koje oko više ne primjećuje razliku. Ja sam dosta osjetljiv na vidljivost pixela, primječujem ih i na ajfonovskih 326

Citiraj:
usporedjujes kruske i jabuke

mislis da ce ip5 imati 1080p rezoluciju ekrana? nekako sumnjam. pogotovo ako opet izbace mobitel manji od 4"
neće 1080p, ali će imati dovoljno da mogu reći da su u nečemu naj, kontao sam da će samsung ovaj put napravit taj korak. Po meni, ispali su nezanimljivi papci i ko da su mobitel uz pivicu u 15 minuta složili....
sh0kre je offline   Reply With Quote