Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.05.2012., 22:28   #485
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ti mora da si bio u nekoj Kafkinoj zgradi ili u najmanju ruku kod gospodicne Ivanove. Savijesnost koja zraci iz tvojih navoda je na visini
Pa bas to sto kazes. Ako si vec proveo (na nepristupacnom mjestu) instalaciju i uredno proveo odvod, zasto bi isao ponovo skidati? Kod mene je prije koju godinu bila renovacija fasade + novi odvod i sve je od nule pospajano. Zasto bi to ikad isao skidati? Samo odspojis ostatak i ostavis da uredno stoji, ako je vlasnik bas odlucio micati klimu. Kome bi to moglo smetati? Stoji i ceka neku drugu klimu ili zaboravljas da uopce postoji.
Pazi, meni je apsolutno janso da ja vas koji mislite suprotno nemogu uvjerit da nije bas tkao jednostavno (kad se smao sjetim skupa stanara u ulazu gdje ima 40 jednosobnih stanova (25-32m2) i svtkao bi htio nesto drugo da se radi od pricuve koja je ionako mala kad "upravitelji" odnesu komad za svoje place brrr. jeza me prodje kad se samo sjetim tih sastanaka "kucnog savjeta"). ALI recimo jos jedan primjer je onaj zakon gdje su poceli trazit od ljudi da maknu klime sa PREDNJIH strana fasada jer kao "naruznjuje" izgled zgrade (yeah mos mislit kako naruznjuje sivu ruznu zgradu radjenu 1964te godine ). U toj situaciji klima mora ici dolje i ostaje rupa u oluku i nema sta cekat drugu klimu jer je tu nesmijes vise smjestit i to je to. Briga njih sto ti nemas bas drugu soluciju u 30m2 stanu jer nema balkona gdje bi je mogao sakriti niti neke drug elokacije, itd. itd. .

Uglavnom kao sto rekoh, na srecu tih probelma vise nemam ali postoje za neke druge ljude tj. nisu nestali .