Imam jedan totalno ne shvatljivi problem.
Monitor LED Samsung 22"
Asus EAH3450 512mb ddr2
Dođem kući iz škole, upalim komp kao i svaki dan i kad ono ne radi monitor. Komp uđe u windowse čuje se onaj zvuk od windowsa, a monitor ništa samo blica lampica.
Rastavio komp, izvadio grafu ponovno stavio, ištekao sve kablove od monitora i kompa opet sve spojio i kad ono pojavila se slika ali trepti, znači upali se i ugasi i ide lijevo-desno.
I sad reko neznam di bi bio problem grafička ili monitor pa sam prvo probao staviti jedan svoj stari monitor (CRT samsung 17") i slika perfektna, sve se odmah popalilo i sve radi. Znači zaključio sam da grafička valja.
Pa sam onda htio provjeriti da li valja monitor i otišao po jedan stari komp i spojio na njega monitor i kad evo vraga valja slika i na njemu.
Na kraju spojim nazad svoj komp i ovaj gore navedeni monitor s kojim imam problema, ponovno je neko vrijeme nestajala slika i sve treptalo i evo nadošlo to, sad opet sve valja. Slika mirna i ne nestaje.
Znači jel moguće da je nešto do drivera ?
Stvarno više neznam.
Koristim Windows 7 ultimate
Pa sam eto otvorio ovu temu da čujem šta vi kažete na to, i da znam što napraviti ako se opet budem susreo sa tim problem.
Pozdrav