Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 03.05.2012., 13:34   #1375
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
to je onda plati i igraj . Ne deklarativno , jer načelno je "besplatno" ali za "bolji" rezultat treba ima bolji item. No dobro kako god bilo uzet ću ga i igrati. Mene samo zanima kako će bit izveden taj algoritaim koji će odlučiti kada "pada rare loot". Meni se čini da bi se lako moglo desiti da oni koji imaju dosta novčanih transkacija imaju veće šanse za drop boljeg itema.

Zašto bi se uopće ti s tim zamarao? Nije da to tebi igra ulogu što neko ima bolji inventory. Ti, koji ne želiš dati pare, ćeš morati samo malo duže igrati za isti gear. Kako sam ja skužio neće bit laddera u D3 ko u D2? Ak neće, to kupovanje itema će ti služiti da susjedu pokazuješ kak si faca.
Što se arene tiče i mogućnosti da ćeš s parama biti bolje rangiran...to sumnjam. Nekak mi se čini da bi mogli uvesti tipa nekaj ko ressilience u wow-u na gearu koji se samo može nabaviti putem PvP-a.

Ukratko, za to što si je netko kupio gear a igra neki sasvim drugi SP game nego ja, iskreno me zaboli. Još ako sam ja taj koji mu je to prodao .
Brlja je offline   Reply With Quote