View Single Post
Staro 02.05.2012., 21:57   #55
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor silvio Pregled postova
Ok.
Slažeš li se da te netko prati svakodnevno a da te to ništa ne košta?
Može da je uvjet da svaki dan dobiješ kavu besplatno?
stvarno me nitko ne prati svakodnevno, kao ni tebe
ne prate me kao osobu ime_prezime, vec sam dio milijunske statistike koja oslikava pretpostavljam ljudsko drustvo u globalu..

eh sad.. tu je sad ono - dal se ljudima servira ono sto zele, il ljudi zele ono sto im se servira..

Citiraj:
Ponavljam....ne vidiš od drveta šumu.
Radi se o principu koji je američka vlada već iskoristila u ime zaštite od "terorizma".
Drugim riječima, onaj tko donosi zakone, može čitavi sustav prilagoditi sebi ako te želi opalit po glavi zbog toga jer si samo čovjek i npr. ne paše ti što taj sustav radi.
da, vidi se utjecaj pogledanih filmova koji imaju ovu tematiku ukljucenu u radnju

iako je zaista toliko toga ovisno o toj americi i trendovi vecinom nastaju ondje i prenasaju se sirom svijeta, mene kao gradjanina republike hrvatske, americka vlada ne bi trebala zanimat u mjeri da se osjecam kao da se to odnosi na mene..

Citiraj:
Ako instaliraš neki od PeerBlock programa, možeš vidjet da se čak i legalni vladini instituti spajaju na tvoj komp. da proučavaju tvoje ponašanje kao da si majmun u labosu i pronalaske na osnovu statistike predaju ekipi na vlasti koja zna jako dobro na koji način pustit informaciju o npr. ratu u Iraku...jer znaju kako reagiraš bolje od tebe samog.

ovdje lezi upravo razlika mog pogleda na situaciju jer sam se nekako naucio (vjerojatno ucen nasim medijima) da vijesti ne uzimam zdravo za gotovo, a pogotovo vlasiti sud ne temeljim na recenome.. tako da se ne bojim za sebe da ce necija rezija utjecat na moje navike/ponasanje/shvacanje i zato sam nesto vise ravnodusan prema svemu..
M.U.P. je offline   Reply With Quote