Citiraj:
Autor silvio
Ok.
Slažeš li se da te netko prati svakodnevno a da te to ništa ne košta?
Može da je uvjet da svaki dan dobiješ kavu besplatno?
|
stvarno me nitko ne prati svakodnevno, kao ni tebe

ne prate me kao osobu ime_prezime, vec sam dio milijunske statistike koja oslikava pretpostavljam ljudsko drustvo u globalu..
eh sad.. tu je sad ono - dal se ljudima servira ono sto zele, il ljudi zele ono sto im se servira..
Citiraj:
Autor silvio
Ponavljam....ne vidiš od drveta šumu.
Radi se o principu koji je američka vlada već iskoristila u ime zaštite od "terorizma".
Drugim riječima, onaj tko donosi zakone, može čitavi sustav prilagoditi sebi ako te želi opalit po glavi zbog toga jer si samo čovjek i npr. ne paše ti što taj sustav radi.
|
da, vidi se utjecaj pogledanih filmova koji imaju ovu tematiku ukljucenu u radnju
iako je zaista toliko toga ovisno o toj americi i trendovi vecinom nastaju ondje i prenasaju se sirom svijeta, mene kao gradjanina republike hrvatske, americka vlada ne bi trebala zanimat u mjeri da se osjecam kao da se to odnosi na mene..
Citiraj:
Autor silvio
Ako instaliraš neki od PeerBlock programa, možeš vidjet da se čak i legalni vladini instituti spajaju na tvoj komp. da proučavaju tvoje ponašanje kao da si majmun u labosu i pronalaske na osnovu statistike predaju ekipi na vlasti koja zna jako dobro na koji način pustit informaciju o npr. ratu u Iraku...jer znaju kako reagiraš bolje od tebe samog.
|
ovdje lezi upravo razlika mog pogleda na situaciju jer sam se nekako naucio (vjerojatno ucen nasim medijima) da vijesti ne uzimam zdravo za gotovo, a pogotovo vlasiti sud ne temeljim na recenome.. tako da se ne bojim za sebe da ce necija rezija utjecat na moje navike/ponasanje/shvacanje i zato sam nesto vise ravnodusan prema svemu..