Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 02.05.2012., 19:33   #790
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Ja isto sa debilima igrao ko dazzle. Rus koji sa pudgeom napravi sam sebi sa rot preko 70% dmg bez da ošteti protivnika.

Ali najgori je bio jugg u mom laneu. Mi smo bottom lane kao radiant, i ja usporim naše creepove da se 1. wave u igri bori na našem toweru, i on sve uspije last hitati, a ja otjeram neprijatelje da ne dobiju ništa exp uopće. Mislim si si ja odličan početak, idem ja pullati creepove. ALI, jugg počne šiziti nakon ni 30 sekundi od 1. da ja pusham (?!). Mislim da tip nije shvatio da ja to denyam i napadam njihove heroje, nego me vidio na rubu svog ekrana i vidio da puno koristim autoattack XD

Uglavnom jugg lvl2 odlazi mid smetati već nesposobnom ruskom pudgeu, tako da su oba underlevelana.

I odjednom zeus mid ubija njih obojicu bez većih problema u neš tipa 3. minuti x.x

Bogovi dote (XD) su mi bili naklonjeni pa sam sljedeću rundu bio sa istim likom, koji me kao shadow demon namjerno zarobljavao u onom svom disableu, ali me time činio jačim zato što bi ga svaki put ubili, a ja bi ubio njih bez da dijelim exp XD Uglavnom, lijepo sam mu pokazao što znači biti carry ^_^
Samo da ti napomenem da se na sidelaneovima nikad ne stopaju kripovi jer time se pusha lane