View Single Post
Staro 02.05.2012., 17:25   #51
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor M.U.P. Pregled postova
na nekim forumima (javnim) postam pod prezimenom kao nickom..
tamo stojim iza svake napisane prezimenom..

tko to prati razgovore preko tel ili moba?
kome?
pracenje i snimanje razgovora moguce je jedino uz sudski nalog, ne vidim sto google ima s tim..

neznam sto mislis s ovim otvaranjem poste koju moze otvoriti i pogledati svatko tko zeli.. tu imas neku krivu ideju..

a sve i da mi mailove citaju svakodnevno i dalje ne znam tko i zasto..

pracenje posjecenih stranica, pojmova trazenja.. ne vidim neku pretjeranu bojazan obzirom da mislim da je tu primarni interes istrazivanje trzista, ljudskih zelja, navika, trendova .. ..
posto je ovdje vrlo direktni i precizan pristup, sa enormnom kolicinom individualnih rezultata, prikupljeni podatci imaju veliku tezinu..
i tu vidim losu stranu jer kako se kompanije vrte oko interesa trzista, a znajuc da su ljudi u globalu ovce, tada je i ponuda priblizena toj masi.. a to je ono sto ne valja..
Nismo se razumjeli u onom što sam napisao.
Ne kažem da sve prate. Mada to nas dvojica ne možemo znat.
Apropo pitanja.....stotine milijuna ljudi su umirali samo zato što su bili ideološki obojani. Nacizam, rasizam ili "unutarnji neprijatelj".

Kada nekolicini ljudi na vlasti daš slobodu da te prati u svakom koraku, lako im je spojit elemente koji im odgovaraju izvan konteksta i priložit to kao dokazni materijal.
Stvar ima puno širi kontekst od naših prosječnih svakodnevnih života.
Ne tiče se samo nas već i ljudi kao što su npr. istražiteljski novinari koji koriste slobode određenih zakona.
Diskrecija je pogonska sila koja nam zakonski omogućuje djelovanje u situacijama gdje možemo biti zaštićeni od raznih kancerogenih interesnih sila na vlasti. Drugim riječima, mijenjaš li zakon o privatnosti, otvaraš pristup i destrukciju ljudi koji su dovoljno hrabri otkriti neke informacije vezane za pravu prirodu onih koji su olfo legalna vlast....ili legalna stvar koja se u društvu odvija.
Nije pitanje nas koji nemamo šta za sakrit ali je pitanje podrivanja zakona koji dozvoljavaju ograničavanje djelovanja onih koji jedini iskreno rade u našu korist i otkrivaju što se stvarno dešava iza zavjesa.
de sign je offline   Reply With Quote