Citiraj:
Autor silvio
Hehehe, zanimljiv ti je nick. Btw. zašto fino ne napišeš ime, prezime, adresu, JMBG i br. telefona pa da se sve lijepo vidi kad postaš!?
|
na nekim forumima (javnim) postam pod prezimenom kao nickom..
tamo stojim iza svake napisane prezimenom..
Citiraj:
Autor silvio
Radi se o zdravim principima.
Onaj koji ima vlast, polako...uzima sebi slobodu ulazit u privatan život individue. Filozofija "nemam šta sakrit" je jako opasna i nepromišljena.
Po tom principu nemaš ništa protiv da svatko tko poželi može slobodno vadit iz tvog kaslića poštu, otvarat koverte...a može i pratit tvoje razgovore preko tel. ili mob. Zašto ne bi tvoji bankovni računi bili javni?
Zašto ne bi ušao u tvoju kuću? Čisto da vidi šta se u njoj dešava?
Nemaš šta sakrit pa je sve dozvoljeno!?
Ok. Tvoj izbor sa vrlo škakljivim posljedicama.
Čovjeku ipak bude neobično to što se troši golemi trud u praćenju kretanja surfera po netu.
|
tko to prati razgovore preko tel ili moba?
kome?
pracenje i snimanje razgovora moguce je jedino uz sudski nalog, ne vidim sto google ima s tim..
neznam sto mislis s ovim otvaranjem poste koju moze otvoriti i pogledati svatko tko zeli.. tu imas neku krivu ideju..
a sve i da mi mailove citaju svakodnevno i dalje ne znam tko i zasto..
pracenje posjecenih stranica, pojmova trazenja.. ne vidim neku pretjeranu bojazan obzirom da mislim da je tu primarni interes istrazivanje trzista, ljudskih zelja, navika, trendova .. ..
posto je ovdje vrlo direktni i precizan pristup, sa enormnom kolicinom individualnih rezultata, prikupljeni podatci imaju veliku tezinu..
i tu vidim losu stranu jer kako se kompanije vrte oko interesa trzista, a znajuc da su ljudi u globalu ovce, tada je i ponuda priblizena toj masi.. a to je ono sto ne valja..