Ja moram bit potpuno iskren, nije mi nikako jasno kako nitko nije u stanju napraviti custom ROM a da nema bugova, nakon XYZ ljudi koji prijavljuju, zbilja ne razumijem, tunira se tvornicki ROM koji je 99,9% ispravan i bez bugova i onda ga svi ti custom developeri idu napraviti da bude bolji i uvijek naprave gore, em jede bateriju, em mu treba 100 formatiranja, em ne radi neki vrag, em treperi ekran. I to je razlog zasto na svoj Galaxy S 2 nisam nikad stavio na custom ROM i nema sanse da ga ikad stavim, fino stavim original ROM i sa Titaniumom maknem sta mi ne treba i nemam brige.
Btw. da ne misle ovdje aktivni developeri da se njihov rad ne cijeni ali ja sam jednostavno odustao od custom ROMova, ovaj Huawei sto mi je krepo je bio na tom savrsenom Fundowsky 3.0 Clean i bio je ok ali opet je jeo bateriju kao lud uz nikakvo koristenje, svako malo Viber pise da jede 12-15% baterije po settingsima dok ga kod mene ili nema ili je na 2%, a uredno se svaki puta izadje iz appa sa back tipkom. Ali ko voli svaki dan instaliravat nesta samo nek izvoli, ja sam pratio na xda jednom mjesec dana i svaki dan nova verzija za Galaxy S 2 i svaki dan 7-8 stranica ljudi kojima ne radi nesta nakon instalacije, pa kad se to popravi, ponovo flashanje, nisam toliki mazohista, ne razumijem se u prepravljanje ROMova ali ne kuzim kako svaki rom mora imat more bugova koji nikad ne prestaju, doslovno ne postoji custom rom koji je potpuno bug free i da radi kako spada.