Citiraj:
Autor Mar
Pitanje je bilo da li je ipad stvarno koristan i možda sam zaboravija napomenut - neznamjenjiv za određene stvarno praktične upotrebe u poslovnom svijetu, a ne teoretsko lamentiranje i potezanje kakvo vidimo u reklamama.
Očito da nije niti blizu zamjena za prijenosno računalo, pa zbog toga ne vidim smisao u takvom uređaju, ako sve stvari što može obaviti ipad može obaviti i kakav ultrabook, samo što onda moraš nositi dva uređaja, a ne jedan... kako to može biti praktično?
Nije ovo svojstveno samo ipadu, već i ostalim tabletima i smartphoneovima donekle - forsiraju se nekakva kvazi rješenja koja samo unazađuju ergonomiju i produktivnost da bi postigli cool faktor....
Nije da sam protiv ipada - to je super igračka, zgodno za gledanje neta i provjeravanje maila (dok god ne triba odgovarati na iste  ), filmove na putu i Angry Birds, ali ovo glumatanje i guranje ipada kao zamjenom za računalo je u najmanju ruku smješno 
|
Gle očito je da si tvrdoglav (ne zamjeram ti s obzirom odakle dolaziš to nam je svima u krvi) i nećeš nikada priznati da si u krivu (geni geni kameni), ovo nije vrijeđanje već konstatacija činjenica jer sam i ja takav (hvala Bogu svakim danom sve manje)...
Ja ti samo mogu reći svoje iskustvo jer sam imao iPad 2 i sada imam novi iPad pa valjda "znam" nešto na temelju toga...
Naravno da je laptop bolji zanekoga, ali ovisi u kojim uvjetima i trenutcima je za nekoga iPad bolji (npr. za mene kada sam na putu i imam pristup serveru u roku 2 sekunde te riješavam situaciju, dok bi na laptopu to potrajalo), znači od ergonomije do efikasnosti ipad jednostavno razvaljuje...
Molim te ovo da je na ipadu "problem" pisati ili odg na mailove, nemoj pisati ako ne želiš ispati smiješan...